HRENGEITRU
Suche nach Alphabet:

Collegium

Verkäuferliste
Verkäufer:

Collegium

Auflisting immobilien
Kontaktperson: Nevio Medica
Adresse: A, Vivode 22
Ort: umag
Postleitzahl: 52470
Telefon 1: +385913030770
Telefon 2: +385989410919
GSM: +385913030770
E-mail: info@collegium.hr
Web: www.collegium.hr
Fremdsprachen: engleski, talijanski, slovenski, ruski
RSS:
COLLEGIUM d.o.o. Umag je licencirana agencija za nekretnine koja je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori pod registarskim brojem upisa 95/2016. Poslovanje agencije u potpunosti je prilagođeno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija za nekretnine COLLEGIUM d.o.o. Umag na raspolaganju je klijentima za usluge posredovanja svih vrsta nekretnina, naročito na području sjeverozapadnog dijela Istre. Agencija posreduje kod prodaje, kupnje, najma i zakupa nekretnina, uvažavajući želje i financijske mogućnosti klijenata.
Vizija agencije je da konstantnim razvojem, usavršavanjem i ulaganjem u vlastiti rad, postane prepoznata i odabrana od strane klijenata kao najpouzdanija, najstručnija i najefikasnija agencija u pružanju usluga posredovanja u prometu nekretnina.
Misija agencije je pružati usluge posredovanja pri kupnji, prodaji, iznajmljivanju i zakupu nekretnina, uspostaviti kvalitetne odnose s klijentima te pridobiti njihovo trajno povjerenje.
Cilj agencije je pronaći najbolje rješenje za svoje klijente koje će u konačnici dovesti do uspješne realizacije provjerenog posla i pridonijeti krajnjem cilju – zadovoljstvu klijenata, te ispunjenju njihovih ali i vlastitih potreba.
 Agenten: 

Nevio Medica

Telefon: +385913030770
E-mail: collegium.hr@gmail.com
Fremdsprachen: ENGLESKI, TALIJANSKI, RUSKI, SLOVENSKI
Dodajte nekretninu