HRENGEITRU
Suche nach Alphabet:

Vala Estate

Verkäuferliste
Verkäufer:

Vala Estate

Auflisting immobilien
Kontaktperson: Mladen Reljan
Adresse: Jaz 1
Ort: Malinska
Postleitzahl: 51511
Telefon 1: +385 (0)51 568 917
Telefon 2: +385 (0)99 444 0550
GSM: +385 (0)99 377 5570
E-mail: info@vala-estate.com
Web: http://www.vala-estate.com
Fremdsprachen: Engleski, Njemački, Talijanski
RSS:
Vala Estate d.o.o. je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina na području otoka Krk i Crikveničke rivijere.

Dugogodišnje iskustvo i profesionalno poznavanje tržišta osigurali su nam povjerenje brojnih kupaca i prodavatelja nekretnina. Za svakog kupca formiramo jedinstvenu ponudu nekretnina koja odgovara upravo njegovim željama. Osim same prezentacije nekretnina, svojim klijentima na usluzi smo u procesu pregovora i pri vođenju procesa kupoprodaje. Kako kupcima, tako i prodavateljima nudimo kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu, a svoje poslovanje temeljimo na preciznosti i povjerenju što nas dugoročno plasira u sam vrh ove djelatnosti. Prodavateljima nekretnina, od samog početka suradnje, stojimo na raspolaganju vezano za procjenu vrijednosti nekretnine, uvažavajući pritom kvalitetu, karakteristike i stanje nekretnine.

Ukoliko ste zainteresirani za prodaju ili kupnju nekretnine na području otoka Krka i Crikveničke rivijere, na pravoj ste adresi, a na Vašem ćemo se povjerenju zahvaliti i uzvratiti vrhunskom uslugom i poslovnim odnosom.
Dodajte nekretninu