HRENGEITRU
Alphabet search:

Vala Estate

Contact info
Agent name:

Vala Estate

List agent properties
Contact person: Mladen Reljan
Address: Jaz 1
City: Malinska
Postal code: 51511
Phone 1: +385 (0)51 568 917
Phone 2: +385 (0)99 444 0550
GSM: +385 (0)99 377 5570
E-mail: info@vala-estate.com
Web: http://www.vala-estate.com
Foreign languages: Engleski, Njemački, Talijanski
RSS:
Vala Estate d.o.o. je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina na području otoka Krk i Crikveničke rivijere.

Dugogodišnje iskustvo i profesionalno poznavanje tržišta osigurali su nam povjerenje brojnih kupaca i prodavatelja nekretnina. Za svakog kupca formiramo jedinstvenu ponudu nekretnina koja odgovara upravo njegovim željama. Osim same prezentacije nekretnina, svojim klijentima na usluzi smo u procesu pregovora i pri vođenju procesa kupoprodaje. Kako kupcima, tako i prodavateljima nudimo kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu, a svoje poslovanje temeljimo na preciznosti i povjerenju što nas dugoročno plasira u sam vrh ove djelatnosti. Prodavateljima nekretnina, od samog početka suradnje, stojimo na raspolaganju vezano za procjenu vrijednosti nekretnine, uvažavajući pritom kvalitetu, karakteristike i stanje nekretnine.

Ukoliko ste zainteresirani za prodaju ili kupnju nekretnine na području otoka Krka i Crikveničke rivijere, na pravoj ste adresi, a na Vašem ćemo se povjerenju zahvaliti i uzvratiti vrhunskom uslugom i poslovnim odnosom.
 Recently listed properties:  Houses Flats Land Business premises
Dodajte nekretninu