HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - SVIRČE

REC ID: 613086

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - SVIRČE

Cijena:

60,000 €

466,200 Kn

Mjesto: SVIRČE
Površina: 686 m2
Broj soba: 0
Okućnica: 0 m2
Broj kupaona: 0
Garaža: 0
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7

Atraktivna Zemljišta Na Otoku Hvaru U Prodaji

Dva odvojena zemljišta na otoku Hvaru u prodaji su od danas. Obje parcele su u prodaji, svaka po 60.000€, jedna od 686m2 i druga od 1,156m2. Locirane su jedna do druge, a u ponudi mogu biti odvojeno, ili zajedno, kao građevinski kompleks. Oba zemljišta se nalaze unutar naselja, te nema nikakve prepreke da se pristupi gradnji, odmah po ishođenju pravomoćne građevinske dozvole.

Uvjeti gradnje razlikuju se općenito ovisno o lokaciji i županiji, važno je stoga uvijek provjeriti uvjete za svaku lokaciju. Kako nam je rečeno za ovu lokaciju, po sadašnjim prostornim planovima Općine Jelsa može se postići 30% izgrađenosti parcele za samostojeći objekt, dok se za dvojni objekt može ići i do 40% izgrađenosti. Važno je dodati i da zemljišta u ponudi ne spadaju pod konzervatorski nadzor, pa je mouguće u projekt uključiti i bazen, što daje ovim parcelama dodanu vrijednost.

Nekretnine se nalaze u naselju sa oko 500 ljudi. U selu je trgovina, kafić i popularna pizzeria. Selo je bogato poznatim vinima i vinarima, kao i dobrim maslinovim uljima. Jedno je od najvećih sela na otoku. Nekoliko kilometara dalje je veće naselje Jelsa sa mnogim sadržajima, restoranima, kafe barovima, trgovinama i slastičarnicama razasutim na malom kamenom trgu, po kojima je Jelsa poznata. Svirče preko obližnje Jelse je dobro povezano sa kopnom dnevnom Jadrolinijinom katamaranskom linijom, preko Bola na Braču do Splita. Također iz nekoliko kilometara udaljene trajektne luke Stari Grad dnevno ima 3-7 trajektnih linija za Split.

Interni broj: SVC09

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Zemljište, SVIRČE, 686m2, 60,000 €
RECID: 613086

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
9 + 8 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis