HRENGEITRU
Alphabet search:

Victus nekretnine

Contact info
Agent name:

Victus nekretnine

List agent properties
Contact person: Erik Matković
Address: I. Skomerže 2
City: Crikvenica
Postal code: 51260
Phone 1: 095/1988-794
E-mail: info@victus-nekretnine.com
Web: http://victus-nekretnine.com
RSS:
VICTUS nekretnine ovlaštena je agencija za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina. Naše sjedište nalazi se u centru Crikvenice na adresi Ivana Skomerže 2, gdje nam je smješten ured na I. katu iznad Pošte. Registrirani smo za više djelatnosti vezano uz nekretnine, a osnovna djelatnost kojom se bavimo je usluga posredovanja prilikom kupoprodaje nekretnina.

Našu ponudu nekretnina čine: apartmani, stanovi, kuće, vile, hoteli, građevinska zemljišta te poslovni prostori na području Crikveničke rivijere.

Mjesta koja pokrivamo : Crikvenica, Jadranovo, Dramalj, Selce, Novi Vinodolski, Povile, Klenovica, Smokvica Krmpotska te u zaleđeu Crikvenice: Tribalj, Drivenik, Grižane, Bribir.
Usluge koje pružamo sadržavaju cjelokupnu pratnju kupca i prodavatelja, od samog oglašavanja nekretnine, prvog kontakta, predstavljanja i opisa nekretnine, razgledavanja na terenu, pružanja savjeta u prodaji i kupnji, provjere vlasničkog lista, sklapanja kupoprodajnog ugovora, ispunjavanje i predaja porezne prijave, uknjižba novog vlasnika u zemljišnim knjigama te prijenos korisničkih usluga odnosno režija na ime novog vlasnika.

Naša agencija maksimalno će se potruditi da Vam pomogne u kupoprodaji nekretnine, tako uštedi Vaše vrijeme i zahvali na ukazanom povjerenju uz želju da Vam kod nas završi potraga i ostane samo odluka odabira.
 Recently listed properties:  Houses Flats Land Business premises
Dodajte nekretninu