HRENGEITRU
Alphabet search:

Terra Dalmatica d.o.o.

Contact info
Agent name:

Terra Dalmatica d.o.o.

List agent properties
Contact person: Ana  Vlaić
Address: Obala hrvatske mornarice1
City: Šibenik
Postal code: 22000
Phone 1: 022/213506
Fax: 022/213506
GSM: 091/7544313
E-mail: info@terradalmatica.hr
Web: https://www.terradalmatica.hr/
Foreign languages: engleski, njemački
RSS:
Terra Dalmatica d.o.o. je tvrtka osnovana 2005 godine.
Kao što naše ime samo govori - Terra Dalmatica, specijalizirala se za posredovanje u prodaji nekretnina na Dalmatinskoj obali. Naša osnovna djelatnost je posredovanje pri kupoprodaji svih vrsta nekretnina i svim drugim oblicima ulaganja u nekretnine. Od otvaranja našeg ureda sa sjedištem u Šibeniku, orijentirani smo uglavnom na područje Šibensko-kninske županije, ali smo na raspolaganju odgovoriti i na upite koji se odnose na područje susjednih dalmatinskih županija.

U našoj ponudi pronaći ćete sve tipove vrhunskih nekretnina u blizini mora; od kuća i urbanih vila koje se nalaze u prvom redu do mora, do autentičnih, dalmatinskih, kamenih kuća, apartmana i stanova na ekskluzivnim lokacijama, zemljišta s potencijalom, investicijskih nekretnina, te poslovnih prostora na atraktivnim pozicijama.

Zbog kontinuirane višegodišnje prisutnosti i praćenja lokalnog tržišta nekretninama, raspolažemo vjerodostojnim i provjerenim informacijama koje do vas dolaze brzo, te vam garantiramo sigurnost i povjerenje u procesu kupoprodaje nekretnine.

Brinemo o zaštiti privatnosti vaših zahtjeva i podataka, u pravnom i svakom drugom pogledu. Surađujemo s brojnim stručnjacima među kojima su odvjetnici, arhitekti i geodeti a prioritet nam je ponuda sigurnih nekretnina. Njihovo pronalaženje, pak, osiguravamo vam poznavanjem svih promjena i posebnosti tržišta.

Odlučnost da stignemo do rezultata koje očekujete od nas ali i mi sami od sebe, dovela nas je do brojnih kupoprodaja. Iza nas je preko 400 zadovoljnih klijenata koji su nam u proteklih 15 godina dali povjerenje. Ujedno, to je i najvrjedniji dokaz naše uspješnosti u djelatnosti koju obavljamo.

Fokusirani smo na brzom i efikasnom ispunjenju vaših zahtjeva a trenutno na našoj web stranici možete pronaći oko 600 nekretnina. Svaka od njih potkrijepljena je fotografijama te detaljnim opisom.

Osim nekretnina iz naše ponude, pretražujemo i tržište prema upitima, kako bi pronašli specifičnu nekretninu i udovoljili željama naših klijenata.
 Agents: 

Tatjana Tanfara

GSM: 0916003106
E-mail: tatjana@terradalmatica.hr
Foreign languages: Njemački

Ana Vlaić

Phone: 0992135066
GSM: 0992135066
E-mail: ana@terradalmatica.hr
Foreign languages: Engleski

Šime Unić

Phone: 0917544313
GSM: 0917544313
E-mail: sime@terradalmatica.hr
Foreign languages: Engleski
 Recently listed properties:  Houses Flats Land Business premises
Dodajte nekretninu