HRENGEITRU

Savjeti - Uređenje interijera

Savjeti - Uređenje interijera
 • 4.3.2013.

  Deset stvari kojima trebate započeti uređenje doma

  Foto Bez obzira na to selite li se u novi stan ili ste odlučili nešto promijeniti u sadašnjem, postoje smjernice u uređenju interijera koje vam mogu pomoći da lakše donosite dobre odluke
  Detalji Izvor: T-Portal
 • 31.7.2012.

  Kako kupovati namještaj za unajmljeni

  Foto AKO trenutačno nemaš dovoljno financijskih sredstava za vlastiti stan pa si prisiljena živjeti u onom unajmljenom, znaš koliko je riskantno, a možda i neisplativo ulagati veće svota novaca u nešto za što znaš da nije dugotrajno rješenje.
  Detalji Izvor: Index
 • 18.7.2012.

  Najbolji besplatni programi za uređenje doma

  Foto Nakon beskrajnog promišljanja i planiranja izgleda životnog prostora, zar ne bi bilo sjajno sve si to vizualno predočiti prije konačne kupnje? U tome će vam pomoći sjajni kompjutorski programi, i to potpuno besplatni.
  Detalji Izvor: Danas.hr
 • 16.12.2011.

  Kako pripremiti sobu za goste

  Vrijeme je blagdana i okupljanja bitelji. U ovo doba mnogi putuju i dolaze u goste, a ako i vama stižu drage osobe, red je da ih lijepo primite i smjestite. Da bi se svi ugodno osjećali, i vi kao domaćin i oni kao gosti, evo nekoliko ideja kako na vrijeme pospremiti i pripremiti dom.
  Detalji Izvor: Uredisvojdom.com
 • 15.11.2011.

  Jesensko uređenje doma

  Jesen nam već kuca na vrata sa svim svojim bogatstvom boja i raskoši. Vrijeme je da jesenski ugođaj napravite i u svom domu...
  Detalji Izvor: Uredisvojdom.com
 • 14.11.2011.

  Udobno stanovanje izravno ovisi o rasporedu namještaja i opreme

  Funkcionalnost stambenog prostora iznimno je važna za udobnost stanovanja. Zato prije kupnje stana ili kuće obratite pozornost na raspored prostorija te na postav vrata i prozora, ogrjevnih tijela, instalacijskih vertikala, priključaka, dimnjaka i orijentaciju jer će to uvelike odrediti opremanje prostora. Pravilno postavljen namještaj, naime, olakšat će upotrebu i održavanje, poboljšati interakciju unutar prostora te povećati njegovu opću kvalitetu.
  Detalji Izvor: Limun.hr
 • 21.7.2009.

  Osjetite šarm Shabby chica

  Foto Shabby chic je stil uređenja interijera koji naglašava rok služnosti namještaja i životnog prostora, njihovu nesavršenost i pohabanost stečenu zubom vremena.
 • 7.5.2009.

  Ugradbeni ormari

  Foto Kako bi maksimalno iskoristili sve skuplje kvadrate stanova ili kuća, a ujedno postigli najbolji kompromis između korisnog, lijepog i modernog onda je ugradbeni ormar idealno rješenje. Do prije samo nekoliko godina, ugradbeni ormari su predstavljali luksuz dok su danas postali gotovo pa standard pri svakom uređenju životnog ili poslovnog prostora.
  Detalji Izvor: Uredisvojdom.com
 • 23.3.2009.

  Staklo u interijeru

  Foto U modi je materijal koji osvaja elegantnošću i mogućnostima obrade
 • 20.2.2009.

  Dolazi proljeće: počastite svoj stan bojama

  Foto Casual stil dopušta svakome da, slijedeći neka pravila, napravi i pokoju ludost, a i pomoći da se osjećate još bolje u svom domu.
|<    <  1/3  >    >|