HRENGEITRU
Suche nach Alphabet:

LIBERTAS INŽENJERING PLUS d.o.o.

Verkäuferliste
Verkäufer:

LIBERTAS INŽENJERING PLUS d.o.o.

Auflisting immobilien
Kontaktperson: Zvonimir Levi
Adresse: Vukovarska 24
Ort: Dubrovnik
Postleitzahl: 20000
Telefon 1: 020-356-020
Fax: 020-356-020
GSM: +385-099-210-2552
E-mail: nekretnine@libertasinzenjering.hr
Web: http://www.libertasinzenjering.hr
Fremdsprachen: engleski, njemački
RSS:
Libertas inženjering d.o.o. je tvrtka osnovana 2005. u Dubrovniku. Temeljna zamisao osnivača bila je pružanje sveobuhvatne usluge u poslovanju nekretninama, prvenstveno na području Dubrovačko-neretvanske županije, no zahtjevima naših klijenata već više od desetljeća udovoljavamo i diljem Hrvatske. Nudimo usluge posredovanja u kupoprodaji stanova, kuća, građevinskih i poljoprivrednih zemljišta te poslovnih prostora, pravne usluge, porezno savjetovanje, izvođenje svih građevinsko-obrtničkih radova, izrade troškovnika, stručnu pomoć pri ishodovanju dozvola o građenju, u suradnji s partnerskim arhitektonskim uredima, te usluge vođenja projekata za ulagače.

Razvojem našega poslovanja ukazala se potreba za osnivanjem sestrinske tvrtke istih vlasnika i direktora – Libertas inženjering plus d.o.o. Tvrtka Liberatas inženjering d.o.o. prvenstveno se bavi izvođenjem svih vrsta građevinsko-obrtničkih radova. Od 2009. tvrtka posjeduje licencu Ministarstva kulture Republike Hrvatske za izvođenje građevinskih radova na nepokretnom kulturnom dobru. Od tada izvodi radove na brojnim spomenicima u staroj gradskoj jezgri Dubrovnika, koja je pod zaštitom UNESCO-a, te crkvama, samostanima i ljetnikovcima izvan gradskih zidina, u Cavtatu, na području Konavala i Dubrovačkoga primorja te na Elafitskim otocima i Pelješcu.

Libertas inženjering plus d.o.o. bavi se posredovanjem u prometu nekretnina temeljeći svoje poslovanje na individualiziranom pristupu klijentu te poznavanju i razumijevanju karakteristika lokalnoga tržišta. Direktor tvrtke položio je stručni ispit za posredovanje u prometu nekretnina te je upisan u Imenik agenata, a tvrtka u Registar posrednika u prometu nekretnina Hrvatske gospodarske komore.

Naša je misija odgovorno, pravovremeno, sveobuhvatno i kvalitetno odgovarati na zahtjeve klijenata u poslovima gradnje ili kupoprodaje nekretnina, poštujući najviše standarde poslovanja te pridonoseći razvoju lokalne zajednice.

Vizija je postati vodećim tvrtkama za graditeljstvo i posredovanje u prometu nekretnina na području Hrvatske, prepoznatim po pružanju vrhunskih usluga svojima klijentima.

Naše znanje, iskustvo i težnja izvrsnosti jamac su uspješnosti u Vašoj potrazi za savršenim domom ili izvrsnim ulaganjem.
 Agenten: 

Zvonimir Levi

Telefon: 020/356-020
GSM: 099/210-2552
E-mail: nekretnine@libertasinzenjering.hr
Fremdsprachen:
Dodajte nekretninu
Nekretnine AP1
Energetsko certificiranje