Terra Dalmatica

Krk Real Estate d.o.o.

Контактная информация

POŠTOVANI,

čast nam je što ste odabrali baš našu agenciju kao potencijalnog partnera za posredovanje pilikom prodaje ili kupnje Vaše nekretnine.

Naše sjedište se nalazi na otoku Krku, u centru mjesta Punat, ulica Kljepina br. 3, gdje ćete uvijek biti srdačno primljeni i dobiti odgovore na sva pitanja kao i rješenja za dileme vezane uz područje nekretnina.

Fokus našeg djelovanja je cijeli otok Krk, a takodjer djelujemo i na susjednim obalnim područjima Opatijske i Crikvenicke rivijere te drugim atraktivnim lokacijama na Jadranu i kopnenom dijelu Hrvatske.

Našim klijentima pružamo uz srdačan i profesionalan odnos i vrlo kvalitetnu uslugu koja obuhvaća sve administrativno-tehničke poslove vezano za kupoprodaju nekretnina.

Nekretnine koje se nalaze u našoj ponudi su selektivno izabrane vodeći računa da se potencijalni posao kupoprodaje obavi brzo i na zadovoljstvo svih sudionika. Takodjer posjedujemo veliku vlastitu bazu potencijalnih kupaca, a razvijamo suradnju sa niz renomiranih agencija u inozemstvu i kod nas.

Na usluzi smo Vam svaki dan na broju telefona +385 51 855 422 i na e-mail adresi info@KrkRealestate.hr.

Srdačan pozdrav i očekujemo Vaš upit ili posjetu našem lijepom otoku u bliskoj budućnosti.

Banneri