HRENGEITRU
Ricerca alfabetica:

Balustrade Estates

Informazioni sul venditore
Venditore:

Balustrade Estates

Elenco immobili
Contatto: Marija Barbarić
Indirizzo: Kroz Burak 25
Città: Hvar
Codice postale: 21450
Telefono 1: 021742475
Telefono 2: 0989234823
Fax: 021742475
E-mail: marija@balustrade-estates.net
Web: http://balustrade-estates.net
Lingue straniere: engleski, njemački, talijanski
RSS:
Balustrade Estates, posrednička agencija u prometu nekretnina, specijalizirala se za prodaju nekretnina u gradu kao i na otoku Hvaru. Agencija je osnovana 2004 godine, a njeni osnivači su Rupert Dawnay i Katia Zaninović Dawnay, koji oboje žive i rade u gradu Hvaru. Rupert je u ovom poslu već 30 godina, ranije je radio za poznate i ugledne posrednike u prometu nekretninama u Londonu. Katia je iz Hvara, također je živjela i radila u Velikoj Britaniji niz godina, a 11 godina radila je u najmovima za velike korporacije. Ovaj radni tim kompletiran je sa kvalitetnom i marljivom asistenticom u uredu, Marijom Barbarić, također iz Hvara.

Balustrade Estates ima sve licence i potrebne uvjete rada u djelatnosti posredovanja nekretninama, kako nalazu zakoni RH. Nudimo vam široke usluge koje temeljimo na detaljnom poznavanju lokalnog tržišta kao i nužno potrebne, ali i kompleksne, pravne regulative. Pažljivo osluškujemo potrebe naših klijenata pri kupnji ili prodaji, a možemo uspostaviti komunikaciju i na više jezika - hrvatskom, engleskom, njemačkom ili talijanskom.

Balustrade d.o.o agencija je član Gospodarske komore i Burze nekretnina i potpisnici smo "Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina".
Dodajte nekretninu