Dogma nekretnine

287.000 € - KANFANAR Casa REC-ID 592411

Galleria
  • Città: KANFANAR
  • Prezzo (€): 287.000 €
  • Prezzo (Kn): 2.162.402 Kn
  • Superficie: 195 m2
  • Vani: 4
  • Terra: 1500 m2
  • Bagni: 4

U malenom mjestu između Kanfanara i Žminja smjestila se ova predivna kuća s bazenom. Ovu nekretninu možemo nazvati “Kuća s pogledom“, jer se sa svih strana u daljinu pruža veličanstven pogled na istarskii krajolik. Zapadna strana kuće, okrenuta prema bazenu, popodne je okupana niskim zrakama sunca a terasa sa nadstrešnicom, pruža umirujući hlad, idealan za odmaranje u ljetnim mjesecima. Kuća se sastoji od prizemlja i prvog kata. Površina prizemlja je 130 m2 a prvog kata 65m2.
U prizemlju se nalaze tri spavaće sobe, tri kupaone, velika blagovaona sa kuhinjom i dnevni boravak. U prostranom boravku je autorski kameni kamin sa puno detalja. U hodniku postoji spremište za mašinu za pranje rublja i slično. Uz stepenice koje iz kuhinje vode na kat, postavljena je kovana ograda.
Na katu je ogroman svijetli prostor sa drvenim kosim krovištem i jedna kupaona sa tušem. Taj prostor se eventualno može pretvoriti u dvije sobe, ali može biti i alternativni dnevni boravak ili velika dječja soba. Kuća ima drvenu novu stolariju, nove instalacije struje i vode te pripremu za solarno grijanje. Isto tako postavljene su i instalacije za klimu. U boravku, kuhinji, hodniku te u tri kupaone postavljeno je podno grijanje.
Izvan kuće se nalazi bazen veličine 5 x 8 m2 sa velikim prostorom za sunčanje.
Kuća ima veliku natkrivenu terasu idealnu za boravak vani, veličine 4 x 10 m2. Predviđen je parking za tri auta . U dvorištu se nalazi nadstrešnica s kaminom za roštiljanje i wc-om.
Ima puno detalja od kovanog željeza, biljaka, jasmina, borova, a isto tako i puno lampi, vitraža i slično. Sa svake strane kuće bočno nalaze se nenatkrivene terase koje imaju posađenu lozu tj. jasmin i kovanu konstrukciju (22m2 i 12m2) a sa borovima kraj bazena, osiguravaju veću privatnost.
Moramo naglasiti idealnu poziciju kuće-neposredna blizina autoputa-izlaz Žminj , blizina Kanfanara 2 km i Rovinja 18 km. Aerodrom je udaljen 28 km.
Kuća će biti idealna za iznajmljivanje turistima, kao i za stanovanje.
Kuća se prodaje završena , bez poploćane vanjske terase, bez folije i aparature bazena i bez ogradnog zida oko parcele. Cijena u ovoj fazi je 257 000 eura.
Postoji mogučnost kupnje gotove kuće i dvorišta te bazena, cijena će tada biti 287 000 eura. Radovi su u toku sukladno vremenskim uvjetima.

REC ID: 592411

Contatta venditore

Contatto: Business Company d.o.o.
Immobile: Casa - Vendita - KANFANAR
RECID: 592411

Aggiungi proprietà

Skippy

Remax Istra
Istra Plus Real Estate Agent