HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - SVETA NEDJELJA

REC ID: 665869

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - SVETA NEDJELJA

Cijena:

230,000 €

1,787,100 Kn

Mjesto: SVETA NEDJELJA
Površina: 500 m2
Broj soba: 10
Pogled: na more
Okućnica: 0 m2
Broj kupaona: 0
Garaža: 2
Blizina transporta: -
Blizina plaže: +
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7

Građevinsko zemljište s projektom za kuću s bazenom (na južnoj strani otoka Hvara)

Lijepo građevinsko zemljište s projektom za kuću s bazenom na južnoj strani otoka Hvara u jednoj od najljepših uvala na otoku, s pogledom na more. Ovo zemljište od 800 m² ima odobreni građevinski projekt za gradnju fantastične kuće od 500 m². Projektirana kuća u suterenu ima prostor za zabavu, biljar i slično, a u ostalom dijelu kuće, na ostale 3 etaže, nalazi se 5 spavaćih soba s kupaonicama i balkonima s kojih se pruža odličnim pogledom na more. Gornje dvije etaže, 2. kat i potkrovlje, imaju odvojen ulaz i čine odvojenu stambenu jedinicu. U dvorištu-vrtu predviđen je bazen od 36 m². Ovo građevinsko zemljište nalazi se na par minuta hoda od mora i prekrasne plaže.

Balustrade Estates agencija nudi pomoć pri renoviranju i rekonstrukciji nekretnina. Nudimo uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine koja se uređuje. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu,
molim javite nam se.

Sveta Nedilja je od ovog mjesta udaljena tek nekoliko kilometara. Mjesto poznato po svojim vinogradima i prvorazrednom vinu, u kojem u ima više restorana sa odličnom lokalnom ponudom. Ljeti ima i par manjih prodavaonica za dnevnu opskrbu. U blizini je Ivan Dolac, koji je isto tako poznat po svojim vinogradima i vinima. Jelsa, koja je najbliže veće mjesto, nalazi se na 20 minuta vožnje od ove lokacije, a tamo ima više bolje opskrbljenih trgovina, restorana i kafića. Iz Jelse svakodnevno Jadrolinijini katamarani voze na relacije od Jelse, preko Bola na Braču do Splita. Iz najveće otočne trajektne luke u Starom Gradu, trajekti spajaju otok i kopno više puta na dan.

Interni broj: JAG08

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Zemljište, SVETA NEDJELJA, 500m2, 230,000 €
RECID: 665869

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
10 + 9 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis