HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - SVETA NEDJELJA

REC ID: 601803

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - SVETA NEDJELJA

Cijena:

95,000 €

738,150 Kn

Mjesto: SVETA NEDJELJA
Površina: 509 m2
Broj soba: 0
Pogled: na more
Okućnica: 0 m2
Broj kupaona: 0
Garaža: 0
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Građevinsko zemljište na otoku Hvaru na južnim padinama otoka sa pogledom na more

Građevinsko zemljište na otoku Hvaru, na južnim padinama otoka sa pogledom na Jadransko more kojeg ništa ne ograničava. Zemljište se nalazi na višim rubovima naselja i do njega se stiže asfaltnom cestom kroz selo, na koju se nastavlja dio neasfaltirane ceste. Zemljište ima 500 m², nalazi se u građevinskoj zoni. Na zemljištu je započeta i legalizirana manja građevina, koja može poslužiti kao sprema. Na terenu je dozvoljena izgrađenost od 30%, max. u bazi 180 m², visina 9 m. Struja i voda dovedeni su do ruba terena, odnosno susjedne čestice na kojoj je već izgrađena kuća.

Balustrade Estates agencija nudi klijentima i uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi, od planiranja do gradnje. Ovo je posebno od koristi onim vlasnicima koji nisu ovdje cijelo vrijeme izvođenja radova i nisu u mogućnosti nadzirati ih. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se.

Ovo zemljište smješteno je točno ispod najvišeg vrha otoka Hvara, Sv Nikole (626 m). U selu postoji manja trgovina, te više barova i restorana koji služe svoje lokalne, ekološki uzgojene proizvode i izvrsno vino, jedno od najboljih na otoku. Sveta Nedilja je poznata i kao destinacija za slobodno penjanje (free-climbing).

Sveta Nedilja je naročito poznata po tradiciji pravljenja dobrog vina. Njeni vinogradi nalaze se na vrlo strmim obroncima poviše mjesta. Kažu da je to grožđe duplo obasjano suncem, sa visine i odsjaj sa mora, te da mu to daje naročitu aroma i slatkoću. Time to grožđe-vino dobija tako karakterističnu crvenu boju i punoću okusa. Vrsta grožđa Plavac Mali je originalno sa ovog područja, a u Svetoj Nedilji se nalazi i vinarija Zlatan Otok, koju je 1986. utmeljio Zlatan Plenković.

Interni broj: STVN05

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Zemljište, SVETA NEDJELJA, 509m2, 95,000 €
RECID: 601803

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
6 + 5 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis