HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - STARI GRAD - RUDINA

REC ID: 588845

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - STARI GRAD - RUDINA

Cijena:

68,000 €

528,360 Kn

Mjesto: RUDINA
Površina: 1280 m2
Broj soba: 0
Okućnica: 0 m2
Broj kupaona: 0
Garaža: 0
Blizina transporta: -
Blizina plaže: +
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5

Izvrsno građevinsko zemljište na otoku Hvaru

Izvrsno građevinsko zemljište na otoku Hvaru, na mirnoj lokaciji u manjem autentičnom mjestu Rudine. Ovo zemljište ima 1.280 m², potvrdu da se zemljište nalazi u zoni mješovite gradnje, odnosno da se na njemu može graditi uz prethodno ishođenjhe građevinske dozvole. Na terenu je moguća izgrađenost od 30%, sa visinom do 8.5m, odnosno etaža prizemlja, 1. kata i stambeno potkrovlje. Detaljne informacije o uvjetima gradnje, odnosno lokacijska informacija, može se dobiti na uvid u našoj agenciji. Minimalna veličina terena za gradnju obiteljske kuće je 500 m².

Balustrade Estates agencija nudi klijentima i uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi, od planiranja do gradnje. Ovo je posebno od koristi onim vlasnicima koji nisu ovdje cijelo vrijeme izvođenja radova i nisu u mogućnosti nadzirati ih. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se.

Rudine je malo autentično selo smješteno u unutrašnjosti otoka Hvara, samo 3 km sjeverno od Starog Grada. Poznato je kao mirno mjesto i omiljeno od umjetnika. Do lijepe plaže Žukova stiže se stazom za 10 minuta hoda. Stari Grad su pred više od 2.000 godina utemeljili grčki kolonisti, nazvavši ga Pharos, po istoimenom otoku sa kojeg su došli. Grad je ispresijecan labirnitom kamenih uličica u kojima su smještne mnoge trgovine, galerije, kafiči i restorani sa izvrsnom ponudom lokalnih, ekološki proizvedenih specijaliteta. U okolici Rudine i Starog Grada nalaze se mnoge prekrasne plaže.

Iz trajektne luke Stari Grad, svakodnevno prometuju sa Splitom, Jadrolinijini trajekti, zimi 3 puta, a ljeti i do 8 puta. Iz obližnjeg Hvara katamarni prometuju i sa ostalim okolnim otocima i Dubrovnikom, a i z Jelse preko Bola na Braču sa Splitom.

Interni broj: RUD19

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Zemljište, RUDINA, 1280m2, 68,000 €
RECID: 588845

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
3 + 2 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis