HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Stan - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - JELSA

REC ID: 547487

Stan - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - JELSA

Cijena:

140,000 €

1,087,800 Kn

Mjesto: JELSA
Površina: 80 m2
Broj soba: 5
Pogled: na more
Okućnica: 8 m2
Broj kupaona: 2
Garaža: 0
Blizina transporta: -
Blizina plaže: +
Kat: 1
Lift: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prostrani stan prvi red do mora na ekskluzivnoj lokaciji u Jelsi

Prostrani stan prvi red do mora na ekskluzivnoj lokaciji u Jelsi sa puno potencijala nam je uvijek iznimo zadovoljstvo moći prestaviti našim kupcima. Stan čini cijeli prvi kat samostojeće kuće, a čine ga otvoreni prostor u kome su smješteni kuhinja i dnevni boravak, cijelim prednjim dijelom stana sa direktnim pogledom na more. Iz dnevnog boravka se izlazi na balkon koji se proteže cijelom dužinom kuće i koji je dovoljno širok da ne njega stanu stol i stolice. Stan ima 3 spavaće sobe, dvije dvokrevetne i jednu jednokrevetnu, te jednu kupaonicu sa kadom, a jednu sa tušem.
Stan bi bilo idealno renovirati da mu se iskoristi i istakne njegov ogroman potencijal na ovaj fantastičnoj lokacijij, ali i ovako prezentiran spreman je za useljenje!

Balustrade Estates agencija nudi klijentima i uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi, od planiranja do gradnje. Ovo je posebno od koristi onim vlasnicima koji nisu ovdje cijelo vrijeme izvođenja radova i nisu u mogućnosti nadzirati ih. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se.

Mjesto Jelsa je smješteno u uvali na sredini sjeverne obale otoka Hvar, prvotno nastalo u 14.stoljeću, kao luka za izvoz vina i ostalih dobara obližnjeg naselja Pitve.
Današnja Jelsa je vrlo živo i važno turističko otočno mjesto, sa mnogo zgodnih trgova na kojima su smještene mnoge trgovine, brojne slastičarnice, restorani i kafići. Jelsa je vrlo dobro povezana sa kopnom, jadrolinijom dnevnom katamaranskom linijiom, preko Bola na Braču do Splita. Osim te jadrolinijine katamaranske veze, postoji i brza hidraoavionska veza, koju drži European Coastal Airlines čime se udaljenost do Splita preleti za manje od 15 minuta.

Interni broj: JEL11

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Stan, JELSA, 80m2, 140,000 €
RECID: 547487

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
10 + 9 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis