HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - SVETA NEDJELJA

REC ID: 546753

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - SVETA NEDJELJA

Cijena:

125,000 €

971,250 Kn

Mjesto: SVETA NEDJELJA
Površina: 1000 m2
Broj soba: 5
Parkiralište: 30 m2
Pogled: na more
Okućnica: 500 m2
Broj kupaona: 3
Garaža: 0
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5

Zemljište sa odobrenim građevinskim projektom na južnoj strani otoka Hvar

Zemljište sa odobrenim građevinskim projektom na južnoj strani otoka Hvar, na ovako jedinstvenoj
lokaciji, sa fanatstičnim pogledom na more, je nešto što se ne pojavljuje često na tržištu nekretnina! Zemljište ima nešto malo više od 1.000 m² i građevinsku dozvolu za gradnju moderne, a tradicionalne kuće od 500 m² stambenog prostora. Ova nekretnina je idealna za one koji žele na miru uživati u autentičnom dalmatinskom okruženju, daleko od večih turističkih centara i gradske vreve. Ova moderno projektirana građevina se izvrsno uklapa u okolinu i u potpunosti koristi prednosti ove južne orjentacije i apsolutnog pogleda na otvoreno, kristalno čisto more. Po odborenom građevinskom projektu, gotova kuća će imati 3 etaže, veliki parking, vrt i bazen pred kućom. Zemljište je smješteno na rubu vinograda na kojem se uzgaja grožđe od kojeg se dobiva najpoznatije hvarsko vino Zlatan Otok.

Balustrade Estates nudi klijentima i uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi, od planiranja do gradnje. Cijena ove usluge ovisi o veličini projekta i lokacije nekretnine. Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se.

Njabliža naselja ovom mjestu su Sveta Nedilja u kojoj ima više dobro poznatih restorana i sezonski otvorena trgovina, te Ivan Dolac sa prekrasnim plažama, više rostorana i mini market. Njabliže veće mjesto je Jelsa, koje se nalazi na nekih 20 minuta vožnje autom, gdje je više trgovina sa bogatijom ponudom i gdje su mnogi restorani, slastičarnice i barovi. Jelsa je vrlo dobro povezana sa Splitom jadrolinijinom katamaranskom vezom, sa stajanjem u Bolu na Braču. Alternativan način prijevoza do Splita je nedavno uvedena hidravionska veza koju održava European Coastal Airlines, čime se do splitske moreske ili zračne luke stigne za 13 minuta leta.

Interni broj: JAG05

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Zemljište, SVETA NEDJELJA, 1000m2, 125,000 €
RECID: 546753

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
6 + 5 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis