Detaljni prikaz nekretnine
   269.000 EUR
1.963.700  Kn
 ID #514256 - Stan Dubrovnik Marketing Plus
Adresa: Grad:
Površina: 85 m2 Okućnica: 130 m2
Broj soba: 2 Broj kupatila: 2
Parkiralište: N/A Garaža: za 2 auta
Pogled: N/A Blizina transporta:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 
 Print Uspostavi kontakt 
Posjećeno 1704 puta
 
Riječ prodavatelja:
Rožat, 2-sobni dvoetažni novi stan s vrtom i garažnim parkingom - Stan 4
EKSKLUZIVNO! STANOVI U NOVOGRADNJI, U PRVOJ EKO VILI U DUBROVNIKU, U BLIZINI ACI MARINE! Apt. 1.
OPIS:
Ovi novosagrađeni stanovi - Novogradnja nalaze se u Rožatu, Rijeka Dubrovačka u blizini ACI Marine. Gradnja objekta je dovršena, a zgrada je dobila i uporabnu dozvolu. Garažna mjesta s liftom do stanova, dvorište oko stana, dvosobni stan, luksuzna gradnja. Mogućnost kreditiranja putem poslovne banke.
Svaki od stanova se prodaje s garažnim mjestom te sa ostavom. Stan je klimatiziran; sa priključcima za telefon, satelitsku i brzi internet u svakoj sobi, topla voda preko solarnog sistema. Bešumno dizalo povezuje podzemnu garažu sa svim katovima. Sa protuprovalnim vratima, video portafonom te podnim grijanjem u kupaonicama i dnevnoj sobi. Predivni pogled na Rijeku Dubrovačku i prirodu čini ovu nekretninu zaista izuzetnom. Mogućnost šetnje uz rijeku i blizina marine omogućava Vam da se Vaša nekretnina može izuzetno dobro iznajmiti ukoliko Vi to želite pa je onda opravdanost Vašeg ulaganja i povrat kapitala zagarantiran.
Nemojte propustiti ovakvu priliku i živjeti u stanu - kući iz Vaše mašte jer ona doista sve posjeduje. Normalno da VI sa Vašim mobilnim aplikacijama možete upravljati sa svim ugrađenim sistemima u stanu.
Konatakirajte nas da Vam izvršimo prezentaciju i razgled na licu mjesta.

Predmetni stan je stan broj 1 - dvoetažni dvosobni stan na prizemlju i prvom katu ove zgrade.

Objekt ima ukupno osam stambenih jedinica kao i podzemnu garažu. Svakom stanu pripadaju dva parkirna mjesta, a za buduće vlasnike postoji mogućnost uređenja (pregrađivanja) i vlastitog garažnog prostora u garaži.

Na istoj razini nalaze se i podrumske prostorije, po jedna za svaki stan. Također, sa razine garaže, osim stepenica, postoji i dizalo.

Na prva dva kata (prizemlje i prvi kat) smješteni su dvoetažni stanovi

Svaki od tih stanova ima oko 85 m2 te također i svakom stanu pripada i privatni vrt velićine otprilike stotinjak četvornih metara. U njemu, po želji kupca, moguće je izgraditi i bazen!
Dvoetažni stanovi su koncipirani tako da se u prizemlju nalazi veliki dnevni boravak, blagavaonica, kuhinja te manji wc za goste, zatim terasa uz pripadajući vrt, dok su na katu dvije komforne spavaće sobe, dva kupatila i balkoni.

Zgrada se inače nalazi na samom rubu zelene zone te trajno ima otvoren pogled prema jugu i rijeci Ombli, ACI marini te budućoj rekreacijskoj zoni koja se prema GUP-u tek ima urediti u blizini. Parcela se naime nalazi u blizini ljetnikovca Rastić koji je zaštićena kulturna cjelina te izvora rijeke Ombla.

GRADNJA ZGRADE:
Objekt je građen visokokvalitetnim eko materijalima po najnovijem europskom konceptu i najvišim standardima gradnje (među prvima u Hrvatskoj po ovom konceptu), što mu osigurava titulu zelene gradnje, odnosno najvišu A+ kategoriju očuvanja energije.

Prilikom projektiranja zgrade stavljen je naglasak na racionalno raspolaganje energijom te smanjenje emisija štetnih plinova, a da istodobno zgrada ostane ugodno mjesto za život i rad njenih stanara.
Zelena gradnja naime počiva na holističkim principima te uzima u obzir sve aspekte održivosti zgrade - iskorištenje građevinskog zemljišta, povezanost sa susjedstvom i servisima dostupnim korisnicima, načinu i količini potrošnje voda, zatim krajobrazu, rješenjima i ambijentu interijera, brigu o zdravlju korisnika, odabir i način upotrebe materijala, emisiju stakleničkih plinova iz objekta, energetsku učinkovitost, korištenje obnovljivih i alternativnih izvora energije te cjelovitu funkcionalnost objekta. Zelena gradnja ne podrazumijeva samo korištenje novih materijala nego pretpostavlja i određenu kulturu življenja, stanovanja i korištenja prostora koja je u harmoniji s održivim razvojem. Uostalom, učinkovita uporaba energije, smanjenje troškova i otpada, ugrađeno je i u strategiju razvoja Hrvatske.
 
Kontakt informacije za Dubrovnik Marketing Plus
 Kontakt:Branko Ilić
 Adresa:Dr. A. Starčevića 20 20000 Dubrovnik
 Telefon:00385911170577
 Telefax:020550888
 GSM:00385913210244
 
Natrag