Remax Centar Nekretnina

IN FIDUCIA NEKRETNINE D.O.O.

Контактная информация

Real Estate Istra

Agencija za nekretnine IN FIDUCIA NEKRETNINE d.o.o. formalno je osnovana početkom veljače 2013. godine, međutim temelji i ideja samog osnutka agencija gradili su se godinama prije toga.

Naime, suprug i ja diplomirani smo ekonomisti u domeni turizma i financija. Dok je moj suprug stekao radno iskustvo u turizmu, ugostiteljstvu i održavanju kuća, moje se radno iskustvo temeljilo na radu u Banci s klijentima -fizičkim osobama po pitanju kredita, depozita, štednje i osiguranja. Kao obitelj bavimo se turizmom više od 15 godina kroz koji smo shvatili da turizam više nije samo najam objekata već puno više od toga.

Naši gosti u Vilama potencijalni su kupci i investitori. Na području poreštine i šire, puno je nekretnina- kuća ili vila- u vlasništvu stranaca kojima je potrebna usluga upravljanja njihovim nekretninama i općenito briga oko istih, te smo došli na ideju da uz najam i prodaju nekretnina u Poreču i Istri, pružimo i uslugu UPRAVLJANJA NEKRETNINAMA (takozvani property management). Svim našim klijentima: kupcima, prodavateljima, investitorima, vlasnicima kuća/vila, nezaobilazne su stavke: KREDITIRANJE, obavljanje raznih TRANSAKCIJA za potrebe kupnje/prodaje nekretnina, te OSIGURANJE nekretnina.

Kao fuziju svega navedenoga, tvrtka za upravljanje nekretninama i turistička agencija IN FIDUCIA NEKRETNINE d.o.o. objedinila je nekoliko usluga na tržištu koje su usko vezane uz najam i prodaju nekretnina.

Za naše klijente, preporučamo renomiranu tvrtku za savjetovanje i uređenje interijera.

Obratite nam se s povjerenjem (in fiducia)!

Banneri