HRENGEITRU

BANNERI

Izvucite maksimum iz svog oglašavanja
Usluga Opis Period Cijena
TOP Banner
TOP Banner
Postignite najbolju vidljivost!
Veliki banner dimenzija 728 x 90 px, u .gif, .jpg ili flash formatu, prikazuje se u rotaciji s još najviše 9 drugih bannera, odnosno ima najmanji zajamčeni udio prikazivanja 10%. Pozicija bannera na vrhu stranice i velike dimenzije omogućuju Vam da poruku prenesete na najefikasniji način.
30 dana 990 kn + PDV Naruči
BRAND Banner
BRAND Banner
Promovirajte svoj brand kroz cijeli portal!
Banner dimenzija 160 x 80 px, u .gif, .jpg ili flash formatu, prikazuje se u lijevoj koloni, kroz cijeli portal, osim na detaljnom prikazu nekretnine. Banner je statičan odnosno ne izmjenjuje se u prikazu s drugim bannerima. Idealan je za prisutnost na cijelom portalu te za jačanje prepoznatljivosti vlastitog branda.
30 dana 890 kn + PDV Naruči
SMART Banner
SMART Banner
Poruka koju nije moguće zaobići!
Banner dimenzija 580 x 100 px, u .gif, .jpg ili flash formatu, na vrhu liste nekretnina, prikazuje se u rotaciji s još najviše jednim bannerom (ima najmanji zajamčeni udio prikazivanja 50%). Vrlo je uočljiv i usmjeren samo na korisnike iz jedne županije.
30 dana 290 kn + PDV
(za 1 županiju)
Naruči
Ekskluziva - prikaz samo Vašeg bannera na ovoj poziciji 30 dana 520 kn + PDV
(za 1 županiju)
TARGET Banner
TARGET Banner
Sve što kupac nekretnine treba!
Banner dimenzija 160 x 220 px, u .gif, .jpg ili flash formatu, na uočljivoj poziciji na detaljnom prikazu nekretnine, koji se prikazuje u rotaciji s još najviše jednim bannerom (najmanji udio prikazivanja 50%). Zbog fair-playa ovdje nije moguće oglašavanje agencija za nekretnine.
30 dana 190 kn + PDV
(za 1 županiju)
Naruči
Ekskluziva - prikaz samo Vašeg bannera na ovoj poziciji 30 dana 340 kn + PDV
(za 1 županiju)