HRENGEITRU
Ricerca alfabetica:

VITUS d.o.o.

Informazioni sul venditore
Venditore:

VITUS d.o.o.

Elenco immobili
Contatto: Ivan  Maračić
Indirizzo: Sv. Vid Miholjice 124/C
Città: MALINSKA
Codice postale: 51511
Telefono 1: +38551858405
Fax: +385858428
GSM: +38598260662
E-mail: info@vitus.hr
Web: http://www.vitus.hr
Lingue straniere: Eng, Njem, Tal, Fran,
RSS:
Vitus d.o.o. je tvrtka specijalizirana za posredovanje u prometu nekretnina s iskustvom i znanjem u prodaji te s najvećom ponudom nekretnina na području otoka Krka zbog koje za svakog potencijalnog kupca možemo pronaći željenu nekretninu. Kako kupcima, tako i prodavateljima nudimo kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu, a svoje poslovanje temeljimo na preciznosti i povjerenju što nas dugoročno plasira u sam vrh ove djelatnosti.

Za naše klijente, prodavatelje i kupce, obavljamo cjelokupnu uslugu od prvog kontakta, razgledavanja nekretnina, savjeta, provjere stanja nekretnine u zemljišnim knjigama pa sve do zaključivanja kupoprodajnog ugovora, rješavanja porezne prijave, uknjižbe novog vlasnika u zemljišne knjige te uručivanja dokumenata o pravu vlasništva.

Od jeseni 2016. Vitus d.o.o. dopunjuje spektar usluga osnivanjem “projektnog odjela” u sklopu kojeg pruža usluge arhitektonskog i inženjerskog projektiranja i time svojim klijentima pod jednim krovom nudi sve potrebne usluge od početka do kraja investicijskog ciklusa.

Stoga, ukoliko ste zainteresirani za prodaju, kupnju ili gradnju nekretnine na području otoka Krka, na pravoj ste adresi, a na Vašem ćemo povjerenju zahvaliti i uzvratiti vrhunskom uslugom i odnosom koji su uvijek najbolja preporuka.

Opći uvjeti poslovanja posrednika nalaze se u poslovnim prostorijama u sjedištu društva na adresi Malinska, Sv. Vid Miholjice 124/C, gdje se može dobiti preslika istih.
 Ultimi immobili elencati:  Casa Appartamento Terreno Locale commerciale
Dodajte nekretninu