HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - HVAR

REC ID: 671277

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - HVAR

Cijena:

599,000 €

4,654,230 Kn

Mjesto: HVAR
Površina: 300 m2
Broj soba: 10
Pogled: na more
Okućnica: 320 m2
Broj kupaona: 6
Garaža: 1
Blizina transporta: -
Blizina plaže: +
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Suvremena kuća s projektom za renoviranje u gradu Hvaru

Suvremena kuća za renoviranje u gradu Hvaru, s projektom, pogotovo u zapadnom dijelu grada rijetko se pojavljuje na tržištu. Ova velika kuća na parceli od ukupno 500 m², građena je u 80-tima, a sadašnji vlasnik je u procesu odobrenja projekta za renoviranje i nadogradnju, čime bi ova tradicionalna kuća postala vrlo moderna vila, s još većom stambenom površinom, kakve se danas traže. Iako je ovoj kući potrebno inicijalno ulaganje, njena pozicija u zapadnom dijelu grada i pogled na more i otoke, joj određuje vrijednost. Kuća je građena na dva kata, te ima dodatnu vanjsku spremu-kuhinju i garažu. Po novom projektu ovo će biti fantastična moderna vila s bazenom.

U neposrednoj blizini kuće nalaze se trgovina i restoran, do mora i više vrlo omiljenih plaža ima 5 minuta, a do centra grada tek nekih 10-tak minuta hoda.

Balustrade Estates agencija nudi pomoć pri renoviranju i rekonstrukciji nekretnina. Nudimo uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine koja se uređuje. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim da nam se obratite.

Hvar je fanatstično mjesto za život, pogotovo u vrućim ljetnim mjesecima kada sve vrvi od ljudi i događanja. S druge strane, samo oni najbolje upućeni znaju da je Hvar najljepši u rujnu, kada je gužva manja, more toplo, a zalasci sunca prekrasni! Hvar obiluje i mnogim povijesnim zgradama i spomenicima, te mnogim kulturnim događanjima.

Grad Hvar ima ima odličnu katamaransku vezu sa Splitom, ljeti i zimi. Iz trajektne luke Stari Grad, 15 minuta udaljenoj od grada Hvara, Jadrolinijini trajekti zimi prometuju 3 puta, a ljeti čak 8 puta dnevno.

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Kuća, HVAR, 300m2, 599,000 €
RECID: 671277

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
10 + 9 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis