HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Stan - Prodaja - ŠIBENSKO-KNINSKA - ŠIBENIK - ŠIBENIK

REC ID: 641016

Stan - Prodaja - ŠIBENSKO-KNINSKA - ŠIBENIK - ŠIBENIK

Cijena:

95,000 €

738,150 Kn

Mjesto: ŠIBENIK
Površina: 65 m2
Broj soba: 0
Broj parkirnih mjesta: 2
Okućnica: 30 m2
Broj kupaona: 0
Garaža: 0
Blizina transporta: +
Blizina plaže: +
Kat: 2
Lift: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5

Stan za renovaciju u širem centru grada + parking

Stan za renovaciju u širem centru grada površine 65 m2. U stanu je započeta renovacija, stavljen je novi krov te nalivena betonska ploča. Svi pregradni zidovi su srušeni tako da postoji mogućnost postavljanja rasporeda stana po svojoj želji. Sa prozora se pruža predivan pogled na more. Stanu pripada i terasa od 30 m2 koja ima pristup s ceste i koja služi kao parking za 2 automobila. Stanu se pristupa s terase.
Jako atraktivna lokacija s obzirom da se nalazi blizu centra grada sa svim sadržajima (dućan, dom zdravlja, ljekarna, pekara turistički sadržaji,...) u blizini.
Za dodatne informacije i pregled nekretnine molimo kontaktirajte agenciju.

Opis okruženja

Šibenik je smješten u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka. Šibenik je administrativno - politički, gospodarski i društveno - kulturni centar Šibensko - kninske županije. Brojne povijesne znamenitosti, te dva nacionalna parka privlače brojne posjetitelje iz cijelog svijeta. Predivna obala i uvale šibenske rivijere kriju 242 otočića. Stara gradska jezgra prepuna je prekrasnih srednjovjekovnih palača i kuća. Najpoznatiji simbol grada Šibenika je Katedrala Sv. Jakova koja se nalazi na popisu UNESCO svjetske kulturne baštine. Jedan od najpoznatijih trgova je Trg 4 bunara, koji je dao sagraditi Juraj Dalmatinac te Središnji gradski trg, koji je stoljećima bio središte javnog i društvenog života. Četiri tvrđave, brojni bedemi, kule i gradska vrata fortifikacijski su spomenici u gradu. Na 70 metara visokoj uzvisini nalazi se tvrđava Sv. Mihovila sa koje se pruža prekrasan pogled na cijeli šibenski kanal. Danas se u tvrđavi održavaju brojne manifestacije. Poznate su i tvrđava Sv. Nikole (također na popisu UNESCO svjetske kulturne baštine), Tvrđava Barone i Tvrđava Sv. Ivana. Plaža Banj je šibenska gradska plaža s koje se pruža jedinstven pogled na staru gradsku jezgru.
Zračna luka Split je udaljena 55 km, a zračna luka Zadar 70 km.

Sve informacije dane od agenta smatraju se važećim, no moraju se zasebno procijeniti.

Interni broj: 300351010-263

 

Kontakt: RE/MAX Domani
Upit za nekretninu: Stan, ŠIBENIK, 65m2, 95,000 €
RECID: 641016

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
5 + 4 =
Način odgovora:
KONTAKT OGLAŠIVAČA
Skipy
Alfa Real Estate
Real Estate Bonum