HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - JELSA

REC ID: 517369

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - JELSA

Cijena:

110,000 €

854,700 Kn

Mjesto: JELSA
Površina: 660 m2
Broj soba: 0
Pogled: na more
Okućnica: 0 m2
Broj kupaona: 0
Garaža: 0
Blizina transporta: +
Blizina plaže: +
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5

Građevinsko zemljište na izvrsnoj lokaciji u Jelsi, otok Hvar

Građevinsko zemljište na izvrsnoj lokaciji u Jelsi, u izgrađenoj građevinskoj zoni, te je moguće odmah predati projekt i po njegovom odobrenju započeti sa gradnjom. Ovaj teren smješten je na sjevernoj strani Jelse s južnim aspektom, fantastičnim pogledom na cijeli grad, luku i okolna brda i mjesta. Građevinsko zemljište ima nekih 660 m², sa bočnih strana su već izgrađene kuće, a sa gornje i donje strane je cesta, te su voda i struja dovedeni do ruba terena. Po postojećim uvjetima gradnje, u ovom području dozvoljena je izgrađenost od 30%, a maksimalna visina do vijenca 9m.

Balustrade Estataes agencija nudi klijentima i uslugu uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi, od planiranja do gradnje. Ovo je posebno od koristi onim vlasnicima koji nisu ovdje cijelo vrijeme izvođenja radova i nisu u mogućnosti nadzirati ih. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se.

Grad Jelsa smješten je u uvali po sredini otoka Hvara, na sjevernoj obali, još u 14 stoljeću, te je prvotno nastao kao naselje-luka za selo Pitve koje je udaljeno par kilometara u brdima. Današnja Jelsa je vrlo užurbano mjesto, sa mnogim malim trgovinama i restoranima, te još jedna omiljena turistička destinacija na otoku Hvaru. Centar mjesta i svih događanja je glavni trg, oko kojeg su načičkani mnogi kafići i slastičarnice, po kojima je Jelsa poznata. Jelsa je dobro povezana sa kopnom dnevnom Jadrolinijinom katamaranskom linijom, preko Bola na Braču do Splita. Osim toga uvedena je i još brža hidroavionska linija, koju drži European Coastal Airlines i čijim se hidravionom udaljenost od Jelse do Splita preleti za manje od 15 minuta..

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Zemljište, JELSA, 660m2, 110,000 €
RECID: 517369

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
3 + 2 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis