HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - STARI GRAD - DOL

REC ID: 489304

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - STARI GRAD - DOL

Cijena:

60,000 €

466,200 Kn

Mjesto: DOL
Površina: 725 m2
Broj soba: 0
Okućnica: 0 m2
Broj kupaona: 0
Garaža: 0
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4

Izvrsno građevinsko zemljište na otoku Hvaru

Izvrsno građevinsko zemljište na otoku Hvaru

Izvrsno građevinsko zemljište na otoku Hvaru, pravilnog oblika, smješteno u slikovitom selu u unutrašnjosti otoka, na samo par minuta vožnje od najbližeg većeg mjesta Stari Grada i mora. Zemljište ima nešto više od 700 m² i ima status neizgrađenog uređenog građevinskog područja. Ovo mu dozvoljava da ima uvjete da se na njemu može odmah graditi, po odobrenju idejnog projekta, odnosno ishođenju građevinske dozvole. Voda i električna energija se nalaze na rubu terena, te je lako dobiti priključke. Po važećim uvjetima gradnje za ovo područje, na terenu je dozvoljen Kig 0,3, odnosno dozvoljeno je 30 % izgrađenosti terena, kuća koja ima prizemlje, kat i krov, odnosno maksimalne visine od 8.5m.

U ovom malom otočnom selu, smještenom na rubu starogradskog polja, u blizini se nalazi kafić- mjesto mjesnog okupljanja i druženja, i igrališe za djecu. Stari Grad, koji se nalazi na samo 3 kilometra od ovog tipičnog dalmatinskog otočnog sela, nudi sve što i druga veće mjesta, kao supermarkete, trgovine, te mnogo izvrsnih restorana i mnoge plaže.

Balustrade Estates agencija nudi pomoć pri renoviranju i rekonstrukciji nekretnina. Nudimo uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine koja se uređuje. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se.

Selo Dol je na par kilometra udaljeno od trajektne luke Stari Grad, odakle svakodnevno od 3 do 8 puta dnevno isplovljava tajekt koji prevozi vozila i putnike do Splita. Broj dnevnih linija ovisi o dobu godine. Osim te trajektne linije, Jadrolinija, naš najveći hrvatski bordar, održava katamaransku liniju iz obljižnje Jelse, koju preko Bola na Braču spaja sa Splitom.

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Zemljište, DOL, 725m2, 60,000 €
RECID: 489304

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
4 + 3 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis