HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - SVIRČE

REC ID: 387976

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - SVIRČE

Cijena:

119,000 €

924,630 Kn

Mjesto: SVIRČE
Površina: 120 m2
Broj soba: 6
Okućnica: 40 m2
Broj kupaona: 2
Garaža: 0
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kamena kuća u selu u unutrašnjojsti otoka Hvara

Tipična kamena kuća u selu u unutrašnjosti otoka Hvara sa prostranom terasom sa koje se pruža lijep polged na selo, okolne vinograde i šume. Kuća ima nekih 120 m² stambenog prostora. Sa terase se ulazi u kuhinju sa blagovaonicom i na koju se nastavlja dnevna soba.
Vanjskim stepeništem se ide u drugi dio kuće gdje se nalaze 3 spavaće sobe i kupaonica.
Pod terasom se nalazi konoba koja se može urediti u stambeni ili poslovni prostor, uz već postojeći koji se nalazi u prizemlju.
Prostrana terasa s oku vrlo ugodnim pogledom na okolinu naprosto poziva na predah uz čašu vina ili piva, čisti užitak i odmor za dušu i oči. Pod terasom se nalazi prostorija koja je u raznim razdobljima bila korištena kao poslovni prostor, a sada služi kao sprema.

Iako je kuća nedavno djelomično bila renovirana, daljnja renoviranja ne bi bila na odmet. Balustrade agencija nudi pomoć i u tom dijelu, pružajući uslugu nadgledanja radova bilo da gradite ili preuređujete, bilo da ste do nekretnine došli našim posredstvom ili na neki drugi način. Naša tarifa bazira se na veličinu zgrade kao i lokaciju (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu molim javite nam se.

Svirče je selo u untrašnjosti otoka, od većeg mjesta Jelse udaljeno nekih 4 km. Svirče je poznato po dobrim vinarima i vinu, odnosno po vinogradima koji se isprepliću sa maslinicima - tipično mediteransko okruženje! U selu ima par manjih trgovina i kafića. Više trgovina, restorana i ostalih sadržaja ima u Jelsi, gdje se vrlo živ društveni život odvija oko cetralnog trga-Pjace.
Jelsa ima dnevnu katamaransku liniju preko Bola na Braču do Splita. Osim toga ima i novu hidroavionsku liniju Split - Jelsa, koju održava European Costal Airlines, čime se ta relacija pređe za manje od 15 minuta

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Kuća, SVIRČE, 120m2, 119,000 €
RECID: 387976

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
9 + 8 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis