HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - OMIŠ - OMIŠ

REC ID: 316397

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - OMIŠ - OMIŠ

Cijena:

Cijena na upit

Cijena na upit

Mjesto: OMIŠ
Površina: 225 m2
Broj soba: 4
Parkiralište: 36 m2
Pogled: na more
Okućnica: 800 m2
Broj kupaona: 4
Garaža: -
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Kat: 2
Lift: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Umijetnost življenja s panoramskim pogledom

Opis objekta:

Ova izuzetna vila impresionira kroz njezinu posebnu kombinaciju od jedinstvene i moderne arhitekture sa visokokvalitetnim materijalima i jedinstvenom opremom i njezinim veličanstvenim pogledom na more u prekrasnom okruženju, šta bez sumnje nikakve želje ne ostavi neispun-jene. Glavni konzept ovog objekta je pored opuštajućeg životnog komfora na suncu pružati istodobno luksuzni vanjski prostor sa Infinity bazenom i opsežnim sunčanim terasama za uživanje u toplim ljetnim noćima. Između Omiša i Makarske neposredno ispod stare jezgre Lokve Rogoznice smještena, pruži se sa nekretnine nezaboravni panoramski pogled na more, otoke Brač i Hvar, poluotok Pelješac i na Biokovo masiv. Prekrasne šljunčane plaže, romantične uvalice, restorani i dučani su unutar par minuta sa automobilom dostupni.

Preko dva kata raspodijeli se na ovoj kompletno klimatiziranoj nekretnini moderan luksuz u kombinaciji sa prosvjetljenim i otvorenim prostorijama. Stambena površina u prizemlju je otvoreno koncepirana i ujedinjuje dnevni boravak, blagavaonicu te modernu i u potpunosti opremljenu kuhinju u jednu jedinicu. Dodatno prizemlje nudi seperatnu gostinsku sobu sa malim prostorom za fitnes i jednom kupaonicom sa pripadajućom saunom. Na katu nalaze se tri spavaće sobe, svaka sa zasebnom, sa podnim grijanjen opremljenom kupaonicom. Istaknuti se treba i otvorenu galeriju sa stubištem do prizemlja. Dvije spavaće sobe imaju pristup na vlastite sunčane terase. Vanjski prostor ističe se kroz prostranu sunčanu palubu sa Infinity-bazenom (8,5 x 3 m) i vanskim roštiljom. Pored toga nekretnina nudi vinski podrum i sa mediteranskim biljkama pokriven vrtal sa površinom od ca. 800 qm. Ovo je savršeno mjesto da uživate ovu atmosfersku pozadinu i zaokruži sliku savršene nekretnine.

Nekretnina je idealna za obitelji sa djecom ili za obožavatelje moderne arhitekture, koji znaju cijeniti ljepotu prirode i mirnog okruženja. Ova mediteranska oasa mira sa nezaboravnim pogledima na planine i more nalazi se povodom standarda, lokacije i opreme na najvišoj razini i ujedini čistu opustijačku atmosferu sa ekskluzivnim načinom života.

 Priloženi dokumenti 
 

Kontakt: VIVERE OTIUM d.o.o.
Upit za nekretninu: Kuća, OMIŠ, 225m2, Cijena na upit
RECID: 316397

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
Način odgovora:
CIO Split
Nekretnine AP1
Energetsko certificiranje