HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - ISTARSKA - TINJAN - KRINGA

REC ID: 294181

Kuća - Prodaja - ISTARSKA - TINJAN - KRINGA

Cijena:

Cijena na upit

Cijena na upit

Mjesto: KRINGA
Površina: 500 m2
Broj soba: 5
Parkiralište: 0 m2
Pogled: na planine
Okućnica: 20000 m2
Broj kupaona: 5
Garaža: -
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Prekrasno imanje na osami

Prekrasno imanje na osami sa oko 500 m2 stambene površine, tri zasebne stambene jedinice, velikim bazenom i prekrasnim zemljištem sa oko 20.000 m2 od čega je oko 9.000 m2 u građevinskom području.
"Stancija Zavod" je seosko imanje sa preko 2,5 Ha posjeda. Okružena je šumama i i vinogradima, kao prava oaza mira i tišine, idealna za oporavak od stresa i svakodnnevnice. Prvi susjedi udaljeni su oko 1 kilometra..
Vrt,, koji izgleda kao park, brižljivo je njegovan i održavan, sa dovoljno prostora i za ljubitelje sunca kao i one koji više vole odmor u sjenovitim kutcima . Idealno je za šetanje i vožnje biciklom, a kako je Stancija od mora udaljena svega poila sata, idealno je polazište za istaživačke pohode po pitomoj i pitoresknoj Istri.
Pri renoviranju se izrazito pazilo na materijala za obnovu , te su svi usklađeni za starinskim načinom gradnje, matrijala i tehnikama. Posebnim izolacijskim tehnikama.korištenjem solarne energije, centralnog na pelete, podnim grijanjem, skupljanjem vode u staru šternu i bio-vrtom postignut je sklad tradicionalnog i modernog.
Apartmani u prizemlju „Casa die Ladri" sa 88 m² + 18,4 m² natkrivene terase i „Pod Dubon" sa 55 m² + 2 terase sa 34,65 m² imaju i zajedničku natkrivenu terasu sa direktnim pristupom prekrasnom, velikom vrtu.
Svi stanovi su komforni, dobro opremljeni i stilski namješteni. Bazen sa veliko terasom namijenjen je zajedničkom korištenju

 

Kontakt: Domizil d.o.o.
Upit za nekretninu: Kuća, KRINGA, 500m2, Cijena na upit
RECID: 294181

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
Način odgovora:
Nekretnine AP1
Energetsko certificiranje
Noina arka