HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - PRIMORSKO-GORANSKA - MALI LOŠINJ - PUNTA KRIŽA

REC ID: 282552

Kuća - Prodaja - PRIMORSKO-GORANSKA - MALI LOŠINJ - PUNTA KRIŽA

Cijena:

498,000 €

3,869,460 Kn

Mjesto: PUNTA KRIŽA
Površina: 175 m2
Broj soba: 5
Pogled: na more
Okućnica: 500 m2
Broj kupaona: 8
Garaža: -
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

CRES - PUNTA KRIŽA - NOVOUREĐENA KUĆA SA BAZENOM

Villa je sagrađena davne 1909 i već onda je služila za odmor. U potpunosti je restaurirana u autohtonom stilu 2011. godine. U prizemlju ville je kuhinja, blagovaona, dnevni boravak ,WC i drvene stepenice koje vode do prvog kata gdje se nalaze 2 spavaće sobe sa kupaonicama.
Produžite li stepenicama doći ćete do potkrovlja s kojeg se pruža predivan pogled malošinjski akvatorij i srednji dio Jadran,a u kojemu je smještena soba s kupaonicom i dnevnim boravkom.
Okućnica je ukrašena mediteranskim biljem i maslinama. U stražnjem dvorištu ville nalazi se vanjski roštilj i bazen u diskretnom okružju koje će Vam pružiti maksimalni mir.
Kuća se prodaje kompletno namještena i opremljena. Zbog svoje kvalitete skoro je kompletno rasprodana za ovu sezonu.

Punta Križa je pravi nacionalni park bogate flore i faune, naselje i atraktivno ljetovalište smješteno nadomak staroga grada Osora s naj razvedenijom obalom na Jadranu.
Zbog svog karakterističnog položaja i niskog tla vidljivo je sa svih strana.U samoj Punta Križi živi svega 50-ak stanovnika, a mjesto je omiljeno izletište domaćih i stranih gostiju jer obiluje skrovitim plažama, kako pješčanim, šljunčanima, tako i stjenovitima, pa će ovdje svatko naći nešto po svom ukusu.
Punta Križa je krajolik savršenog mira ,pravi nacionalni park bogate flore i faune. Nigdje toliko šuma, pravih mediteranskih pejzaža u kojima se boje poigravaju u svojoj raskošnoj paleti, od tamnozelenih sjenovitih borika, preko zelenih livada do bisernomodrog mora koje ga oplahuje, a čije se tajne dubina otkrivaju ljubiteljima pustolovina podvodnog ronjenja i foto safarija.Akvatorij Punta križe jedini je rezervat dupina u Sredozemlju. Populaciji dobrih dupina to je jedinstveno stanište i zainteresirani posjetitelj uz malo sreće i strpljenja imat će priliku uživati u tim uvijek razigranim stanovnicima mora. Dupini nisu jedina prirodna vrijednost ovoga akvatorija – u njemu se još zadržavaju rijetke morske kornjače iostale rijetke morske životinje.
Guste šume hrasta crnike i primorskog bora pružaju sklonište mnogobrojnoj divljači kao što su jeleni lopatari, veprovi, fazani, zečevi, golubovi, šljuke te divlje patke, stoga ovo područje spada u najveće otočno lovište i središte lovnog turizma.

ID KOD AGENCIJE: 300031014-742

Vjeran Jerkić
Prodajni predstavnik
Mob: +385 (0)91 641 3146
Tel: +385 51 551 871
E-mail: v.jerkic@remax-opatija.hr
www.remax-centarnekretnina.com

 

Kontakt: Remax Centar nekretnina
Upit za nekretninu: Kuća, PUNTA KRIŽA, 175m2, 498,000 €
RECID: 282552

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
2 + 1 =
Način odgovora:
Marvel Nekretnine
Nekretnine AP1
Energetsko certificiranje
KRK Kvarner Imobilije