HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - ISTARSKA - POREČ - POREČ

REC ID: 277178

Kuća - Prodaja - ISTARSKA - POREČ - POREČ

Cijena:

850,000 €

6,604,500 Kn

Mjesto: POREČ
Površina: 400 m2
Broj soba: 1
Okućnica: 200 m2
Broj kupaona: 0
Garaža: -
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Poreč, okolica, kamena kuća na samom moru

Istra - Poreč - Tar
Istra je najveći Hrvatski poluotok. Prostire se na 2820 četvornih kilometara, s nizom raznolikosti, od svoje unutrašnjosti s predivnim gradićima, kao izniklim na vrhovima bregova, plodnih polja, stjenovitih planina do obale koju zapljuskuje čisto more. Klima je ugodna mediteranska s blagim zimama i toplim ljetima. More je ugodno za kupanje od svibnja do konca rujna. Kvalitetni smještajni kapaciteti nude raznoliku turističku ponudu , ljubiteljima slobodnog života u prirodi , duž čitave obale stoje na raspolaganju brojni kampovi. Iz bogato kulturno-zabavne ponude svaki gost će moći odabrati ponešto za sebe, a brojni športsko-rekreacijski tereni i sadržaji zadovoljit će i one najizbirljivije. Dobra cestovna, pomorska i zračna povezanost sa unutrašnjosti Hrvatske s Europom, omogućuje brz i siguran dolazak na odredište.

Grad Poreč sa pravom nosi titulu najposjećenijeg ljetovališta u Istri i Hrvatskoj. Na duljini od skoro 37 kilometara Porečke rivijere utažiti će se gotovo svaka želja: prekrasne obale okupane toplim morem kriju usamljene plaže za one željne mediteranskog mira, bogata ponuda sportskih sadržaja zadovoljiti će svakog željnog aktivnog odmora, gotovo neizmjeran broj restorana i konoba oduševiti će svačije nepce, plodonosni vinogradi nadaleko su poznati po odličnim vinima, brojni noćni klubovi i barovi te koncerti na otvorenom nude dobru zabavu do kasno u noć, stari i očuvani povijesni spomenici bezrezervno nude svoju mudrost, cijeli nizovi galerija diče se svojim osebujnim umjetninama, vrhunski smještaj u njegovim hotelima, kampovima, kamenim vilama i apartmanima zadovoljava svaki prohtjev pa i onih najprobirljivijih posjetitelja.

Općina Tar (7 km sjeverno od Poreča) se, uz susjednu Vabrigu smjestila na plodnoj visoravni (112 metara nadmorske visine), koja se s jugozapada blago spušta ka suncu i moru, a sa sjeverne stane strmo ka ušću rijeke Mirne. Prekrasan je to vidikovac: na sjeveru Novigrad, a na jugu Poreč. Za vedrijeg vremena vide se Alpe, a s tarskog zvonika pogled seže i do zvonika Sv. Marka u Veneciji, koji mu je sučelice, s onu stranu Jadrana.
Župna crkva Sv. Martina u Taru proširena je i obnovljena početkom 19. stoljeća u spomen dolaska pape u obližnju Tarsku valu – udaljenu od Tara 3 km. O tome svjedoči kameni latinski natpis na zabatu iznad ulaznih vratiju crkve: NJEGOVA SVETOST PAPA PIO VII. BIO JE U LUCI TARSKE VALE 13. I 14. KOLOVOZA 1800.
Upravo je ta kuća povijesne vrijednosti predmet ove izuzetne ponude. Kuća se nalazi na samom moru. Sagrađena je oko 1800.g. Sastoji se od suterena koji se proteže polovicom površine kuće, te prizemlja, kata i visokog potkrovlja. Površina po etaži je cca 120 m2. Kuću je potrebno kompletno adaptirati. Posjeduje priključke vode i struje te je do kuće dovedena i kanalizacija. Ovo što ovu kuću čini posebnom je njezina iznimna lokacija, blizina mora, te fantastičan pogled koji se pruža po cijeloj uvali odnosno dalje prema otvorenom moru te iz koje se može promatrati zalazak sunca. Ispred kuće nalazi se kameni mol s kojeg možete sjesti u čamac i odvesti se na pučinu prekrasnog jadranskog mora.
Kuću je moguće preurediti u objekt za iznajmljivanje.

ID KOD AGENCIJE: 300041043-238

RE/MAX Svijet nekretnina
Tel: 00385 91 641 5013
Fax: 00385 52 638 220
E-mail: ured@remax-istra.hr
www.remax-svijetnekretnina.com

 

Kontakt: Remax Centar nekretnina
Upit za nekretninu: Kuća, POREČ, 400m2, 850,000 €
RECID: 277178

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
3 + 2 =
Način odgovora:
KONTAKT OGLAŠIVAČA
Nekretnine AP1
Energetsko certificiranje
Noina arka