HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - PRIMORSKO-GORANSKA - RAB - SUPETARSKA DRAGA

REC ID: 271444

Kuća - Prodaja - PRIMORSKO-GORANSKA - RAB - SUPETARSKA DRAGA

Cijena:

Cijena na upit

8 Kn

Mjesto: SUPETARSKA DRAGA
Površina: 417 m2
Broj soba: 14
Pogled: na more
Okućnica: 880 m2
Broj kupaona: 10
Garaža: +
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Energetska učinkovitost: C
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

VILA POGODNA ZA TURIZAM - PRVI RED UZ MORE

Prodaje se prekrasna vila za turizam i stanovanje u Supetarskoj Dragi na otoku Rabu. Nalazi se uz samo more, ima vlastitu plažu sa ograđenim pristupom, 5 vezova za plovila i gaz do 2 metra. Sastoji se od više stambenih jedinica, 417,49 m2 stambenog prostora na 880 m2 okućnice. Okućnica je kultivirana sa nasadima maslina, lavande, mediteranskog bilja sa automatskim navodnjavanjem.
Na moru se nalazi jedna prostorija od cca 40 m2 u kojoj je struja, voda i kanalizacija.
U prizemlju je jedan stan od 160,56 m2. Dvije spavaće sobe, dječja soba, kupaona, dva zasebna tuša sa sanitarijama, kuhinja i dnevna soba. Cijelom dužinom kuće u prizemlju se nalazi balkon koji stepenicama vodi u vrt. U vrtu sa jedne strane posađene su dvije masline, a s druge strane jos četiri masline koje su mlade. U ljetnim mjesecima tu su smještene ležaljke i ugođaj je predivan. Tu se jos nalazi i vinova loza koja krasi zid i lavanda koja svojim mirisom i ljepotom privlači poglede. Iz kuhinje se izlazi na terasu na kojoj se nalazi kamin (zajednički). U produžetku vrta nalazi se još jedna terasa sa sjedećim garniturama sa koje se pruža pogled, sa jedne strane na uvalu, a sa druge na otvoreno more i predivne otočiće u blizini.
Na prvom katu su dva stana, svaki sa dvije spavaće sobe, kupaone, kuhinje, stola za ručavanje i dnevnog dijela u jednom. Iz kuhinje se izlazi na male balkone, a prednja strana ima balkon cijelom dužinom kuće, cca 24 m2. Jedan stan ima 58,78 m2, drugi ima 65,56 m2.
Potkrovlje ima zatvoreno stubište i dva stana, jedan kao na prvom katu i ima 57,32 m2 i drugi koji ima jednu spavaću sobu, kupaonu, kuhinju, stol za ručavanje i dnevni dio u jednom i ima 51,09 m2. Krovište je od drvenih greda, ima hidro i termo izolaciju i crijep Tondach. Na krovu se nalazi solarni sistem za toplu vodu. Sve je klimatizirano, grijanje - hlađenje. Sa druge strane kuće je isto velika terasa sa koje se ulazi u kotlovnicu u kojoj se nalazi bojler zapremine 500 lit, elektronika za solarno grijanje, automatika za rasvjetu i navodnjavanje.
Ispod stepenica koje vode na prvi kat nalazi se manja prostorija u kojoj je smještena perilica i sušilica.
Vila ima solarne kolektore za toplu vodu, centralno grijanje, klimatizaciju.
Sve terase imaju ugrađene tende sa senzorima za automatskozatvaranje u slučaju jačeg vjetra.
Supetarska Draga je jedno od najstarijih otočkih mjesta posebno bogate pomorske tradicije, okružena obližnjim otočićima prepunih pješčanih i šljunčanih plaža, dobrim restoranima, ekološkim proizvodima, smještajnim kapacitetima na kopnu i moru, nude sve za malog nautičara.
Supetarsku Dragu krasi najstarija benediktinska opatija na otoku crkva sv. Petra koja svojom ljepotom privlači jednako vjernike i poklonike umjetnosti, a na blagdan „Petrova" 29 lipnja „Dražani" će vas iznenaditi kulturno, sportsko zabavnim programom.

ID KOD AGENCIJE: 300031040-422

Ured Opatija
Tel: + 385 51 551 871
Fax: + 385 51 551 878
E-mail: info@remax-opatija.hr
www.remax-centarnekretnina.com

 

Kontakt: Remax Centar nekretnina
Upit za nekretninu: Kuća, SUPETARSKA DRAGA, 417m2, Cijena na upit
RECID: 271444

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
2 + 1 =
Način odgovora:
Marvel Nekretnine
Skipy
Stan Grad Real Estate