HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Zemljište - Prodaja - ISTARSKA - KANFANAR - KANFANAR

REC ID: 269371

Zemljište - Prodaja - ISTARSKA - KANFANAR - KANFANAR

Cijena:

116,640 €

906,293 Kn

Mjesto: KANFANAR
Površina: 2916 m2
Broj soba: 0
Okućnica: 0 m2
Broj kupaona: 0
Garaža: -
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6

ISTRA, KANFANAR, Građevinska parcela uz asfalt

Na području jugozapadnog dijela poluotoka, gdje se blaga mediteranska klima sjedinila s prirodnim obilježjima unutrašnje Istre, Kanfanar preuzima ulogu općinskog središta početkom 18. stoljeća.
Otkrivajući ljepote Kanfanarštine ne možete zaobići sakralne spomenike, srednjovjekovni grad Dvigrad, kojim dominiraju ostaci romaničke bazilike; legende o nepronađenom blagu britanskog gusara kapetana Morgana; Dragu, područje plodnih oranica, šumovitih padina i mediteranskog bilja; Romualdovu pećinu, stanište tri tisuće šišmiša ili Limski kanal, zaštićeni prirodni rezervat.
Za one željne zabave, adrenalina, ali i dobrog jela, područje Kanfanara nudi raznolike sadržaje: od smotre istarskog vola - boškarina, preko litica Ladićevih kruga te sportskih ili obiteljskih biciklističkih i izletničkih staza do pravih istarskih tradicionalnih gastronomskih užitaka u nekolicini vrhunskih agroturizama.

U naselju Burići nedaleko Kanfanara nalazi se prekrasna građevinska parcela pravokutnog oblika uz glavnu asfaltiranu cesta. Selo Burići udaljen je svega 6 kilometara od Limskog kanala poznatom po uzgoju riba i vrhunskim ribljim restoranima. Isto tako može se reći da se do prve plaže može stići u desetak minuta što čini ovu nekretninu idealnom za one koje vole mir i blizinu mora. Parcela se nalazi u novo izgrađenom djelu sela a okružena je obiteljskim kućama. Sa parcele pruža se miran pogled na zelenilo a u daljini pruža se manji pogled na more. Uz rub parcele nalaze se i struja i voda. Idealna nekretnina za izgradnju obiteljske kuće ili kuće za odmor. Cijena nije fiksna, postoji mogućnost kupovine samo djela parcele a isto tako moguća je i zamjena za drugu nekretninu u Puli, Rovinju...ID KOD AGENCIJE: 300041045-38

Ured Pula
Tel: +385 52 638 222
Fax: 00385 52 638 220
E-mail: ured@remax-istra.hr
www.remax-svijetnekretnina.com

 

Kontakt: Remax Centar nekretnina
Upit za nekretninu: Zemljište, KANFANAR, 2916m2, 116,640 €
RECID: 269371

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
9 + 8 =
Način odgovora:
Skipy
Noina arka