HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Stan - Prodaja - ZADARSKA - ZADAR - PETRČANE

REC ID: 267217

Stan - Prodaja - ZADARSKA - ZADAR - PETRČANE

Cijena:

164,346 €

1,276,968 Kn

Mjesto: PETRČANE
Površina: 63 m2
Broj soba: 2
Pogled: na more
Okućnica: 0 m2
Broj kupaona: 1
Garaža: -
Blizina transporta: -
Blizina plaže: +
Kat: 1
Lift: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Punta Radman – ekskluzivni apartmani

Opis objekta
U mjestu Petrčane, od Zadra udaljenom 12 kilometara, na Punti Radman, izgrađen je kompleks od 5 vila. Zbog izuzetnog geografskog položaja, Petrčane su polazišna točka za izlete po otocima u zadarskom arhipelagu i za obilazak Nacionalnom parku Kornati i Nacionalnom parku Paklenica.
Kompleks je izdvojen od drugih kuća kamenim zidom. Na ulazu u kompleks postavljena su klizna vrata od kovanog željeza na daljinsko upravljanje što osigurava ulaz samo vlasnicima stanova. Gradnja i opremanje zadovoljavaju elemente modernog, a s naglascima na tradicionalnim detaljima kao što su grilje na prozorima i kamena fasada. Interijer je pažljivo odabran od strane stručnih projektanata, dok se kupcima nudi mogućnost i vlastitog odabira. Okoliš je vrlo pažljivo, kvalitetno i posebno uređen, u tradicionalnom dalmatinskom stilu, a sa elementima modernog. Kompletan okoliš je popločan kamenom, uređeni su zeleni vrtovi, zasađeno bilje i visoke palme. Svi stanovi imaju pogled na more te posjeduju izravan prilaz prirodnoj plaži.
Svaka vila se sastoji od prizemlja, prvog kata i potkrovlja, sa po četiri stambene jedinice. Dvije stambene jedinice u prizemlju, jedna na prvom katu, a jedna dvoetažna stambena jedinica na prvom katu i u potkrovlju. Ulaz u stanove je sa zajedničkog stubišta. Kvadrature stanova su otprilike između 70 i 200m².

Opis stanova
Stanovi sadržavaju ulazni prostor, kupaonicu, kuhinju, blagavaonu i dnevni boravak s lođom te dvije spavaće sobe.
Stanovi na drugom katu imaju i veliku krovnu terasu sa pogledom na more (nenatkrivene terase su u ukupnu stambenu površinu uključene s koeficijentom od 0,25, a natkrivene s koeficijentom od 0,5).
Svakom stanu pripadaju dva parkirališna mjesta koja su smještena odmah pokraj vile (u ukupnu stambenu površinu su uključeni s koeficijentom od 0,25).

 

Kontakt: VIVERE OTIUM d.o.o.
Upit za nekretninu: Stan, PETRČANE, 63m2, 164,346 €
RECID: 267217

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
Način odgovora:
Nekretnine AP1
Energetsko certificiranje
Projektiranje