HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - SPLIT - SPLIT

REC ID: 265541

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - SPLIT - SPLIT

Cijena:

349,000 €

2,711,730 Kn

Mjesto: SPLIT
Površina: 171 m2
Broj soba: 6
Okućnica: 108 m2
Broj kupaona: 4
Garaža: -
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kamena kuća na 4 etaže u starom dijelu Splita na atraktivnoj lokaciji. Od samog centra grada je udaljena svega 3 minute. Pristup vozilom je moguć sve do ulaza u dvorište. Kuća je smještena na idealnoj poziciji za hostel ili manji obiteljski hotel.

U starom dijelu Splita na atraktivnoj lokaciji nalazi se kamena kuća na 4 etaže. U blizini se nalazi škola, igralište, veliki parking, ljekarna i trgovina.
 
Od samog centra grada u kojem se nalaze mnoge znamenitosti, restorani, trgovine, kulturni sadržaji udaljena je svega 3 min. pješice. Pristup vozilom je moguć sve do ulaza u dvorište. U blizini se nalazi park šuma Marjan gdje se ujedno nalaze manje uvale i plaže.
 
Kuća je smještena na idealnoj poziciji za hostel ili manji obiteljski hotel.
 
Ukupna stambena površina iznosi 171 m2. Površina vrta iznosi ukupno 60 m2. Na prvoj etaži nalaze se dvije garsonijere. Svaka ima poseban ulaz. Garsonijera sa ulazom sa sjeverne strane kuće idealna je i za poslovni prostor. Na drugoj etaži nalazi se terasa, dnevni boravak i kuhinja. Na trećoj i četvrtoj etaži nalaze se po dvije sobe i kupaonica. Stambenom dijelu je potrebno manje renoviranje dok je krov u potpunosti renoviran.

 

Kontakt: Croatia Property Sales
Upit za nekretninu: Kuća, SPLIT, 171m2, 349,000 €
RECID: 265541

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
3 + 2 =
Način odgovora:
Nekretnine AP1
Energetsko certificiranje
XL