HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Stan - Prodaja - ISTARSKA - UMAG - SAVUDRIJA

REC ID: 248104

Stan - Prodaja - ISTARSKA - UMAG - SAVUDRIJA

Cijena:

180,000 €

1,398,600 Kn

Mjesto: SAVUDRIJA
Površina: 89 m2
Broj soba: 2
Okućnica: 0 m2
Broj kupaona: 1
Garaža: -
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Stan u novogradnji, 200 m od mora

OPIS LOKACIJE:
U blizini svjetionika, na travnatim površinama Bašanije, koje se prostiru do same obale, na udaljenosti samo 200 m od lijepe plaže, rastu komforne dvoetažne obiteljske kuće u uređenom okolišu.

Tu je i suvremeno izgređena infrastruktura.

Savudrija je poznata po posebno umjerenoj klimi, koja se može po broju sunčanih dana i prosječnoj temperaturi u ljetnim mjesecima usporediti sa klimom na otocima južnog Jadrana. To je zbog njenog geografskog položaja kao najzapadnijeg dijela kopna na Jadranu.

Ta posebnost je oduvijek privlačila turiste iz cijele Evrope, zbog toga je kraj postao turistički razvijen. Bogat sa turističkim kampovima, hotelima, apartmanima, odmaralištima.

Savudrija je bogata sa ponudom za sport i rekreacije: bazen, tenis igralište ,
nogomet, košarka, mini golf i drugo.

Kraj je u neposrednoj blizini slovenske granice (15 km od Portoroža) i Italije (svega 40 km od Trsta). Izgradnjom istarskog ipsilona autoceste, Savudrija je postala bliže Zagrebu, Rijeci, Puli i ostalim gradovima.

OPIS APARTMANA:
Svaka kuća je građena sa dva posebna ulaza u apartmane u prizemlju, odnosno na katu. U prizemlju su komfortni apartmani sa velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, dvije sobe, kupaonicom te posebnim WC-om. Svaki
apartman u prizemlju ima veliku terasu i travnato dvorište.

Apartmani na katovima su manjih kvadratura sa dvije odnosno jednom
sobom, kuhinjom i sanitarnim čvorom. Postoji mogučnost povezivanja apartmana u prizemlju sa apartmanima na katu prema željama pojedinog kupca.

Svi apartmani imaju balkone, odnosno terase te po jedno parkirno mjesto.

Za izgradnju su korišteni isključivo prirodni materijali: glineni modularni blok za zidove, pazinski kamen za okvir prozora i istarski kamen za stubište.

Prozori su izrađeni od pet-komorni profili sa automatskom ventilacijom, ulazna vrata su protuprovalne sa protivpožarnom zaštitom.

U svim stanovima su ugrađene kvalitetni klima uređaji za hlađenje i za grijanje , imaju dimnjake za kamin i dimnjak za etažno grijanje. Pripremljena je instalacija za telefon, satelitske antene, priključak za TV. Svaka jedinica ima svoj parlafon odnosno videofon

 

Kontakt: IN FIDUCIA NEKRETNINE d.o.o.
Upit za nekretninu: Stan, SAVUDRIJA, 89m2, 180,000 €
RECID: 248104

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
5 + 4 =
Način odgovora:
Skipy
Noina arka