HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - DUBROVAČKO-NERETVANSKA - JANJINA - DRAČE

REC ID: 160789

Kuća - Prodaja - DUBROVAČKO-NERETVANSKA - JANJINA - DRAČE

Cijena:

Cijena na upit

Cijena na upit

Mjesto: DRAČE
Površina: 320 m2
Broj soba: 6
Parkiralište: 50 m2
Pogled: na more
Okućnica: 2700 m2
Broj kupaona: 7
Garaža: -
Blizina transporta: +
Blizina plaže: +
Kat: 2
Lift: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4

EKSKLUZIVNA VILLA NA PREKRASNOJ LOKACIJI NA POLUOTOKU PELJEŠCU!!!

Poluotok Pelješac smješten je u južnoj Dalmaciji , u neposrdnoj blizini Dubrovnika, a pruža se paralelno s obalom Jadrana. Poslije Istre najveći je Jadranski poluotok. U njegovoj okolici nalazi se cijeli niz otoka i otočića, čarobne ljepote i šarma poput i samog Pelješca.
Sam poluotok pruža nesvakidašnju ljepotu i spoj novog i starog... kamene kućice, uski prolazi, netaknuta priroda, bogata kulturna i povijesna baština, spojeno s modernom i suvremenom turističkom ponudom.U ovom modernom dobu Pelješac je uspio sačuvati autentičnost i svoj identitet.
Na prekrasnoj lokaciji u mjestu Drače se smjestila exkluzivna villa prvi red uz more.Smještena je na parceli površine 2400m2. Brutto površina ville iznosi 306,55m2, dok je netto površina 257,40m2.Villa se sastoji od dvije etaže. Villi pripada bazen površine 24m2, ljetna kuhinja 16m2, vanjski roštilj sa umivaonikom, vanjska kupaonica sa tusem i umivaonikom povrsine 4m2, vanjski solarni tuš. Villa ima odgovarajući parking za automobile. Ova ekskluzivna nekretnina se prodaje putem vlasničkih udjela u tvrtki po sistemu "ključ u ruke". Više informacija u Agenciji!

 

Kontakt: AEDIUM NEKRETNINE
Upit za nekretninu: Kuća, DRAČE, 320m2, Cijena na upit
RECID: 160789

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
2 + 1 =
Način odgovora:
IMB
Nekretnine AP1
Energetsko certificiranje
Libertas nekretnine Dubrovnik