HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - PODSTRANA - PODSTRANA

REC ID: 132615

Zemljište - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - PODSTRANA - PODSTRANA

Cijena:

220,000 €

1,709,400 Kn

Mjesto: PODSTRANA
Površina: 2000 m2
Broj soba: 0
Pogled: na more
Okućnica: 0 m2
Broj kupaona: 0
Garaža: -
Blizina transporta: +
Blizina plaže: +
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Snižena cijena - Građevinsko zemljište s pogledom na more

Navedeno zemljište s blagim padom od sjevera prema jugu je ukupne površine od 2.000m2 i nalzi se otprilike 350m iznad „Magistrale". Na istoj je visini kao i novo planirani centar općine Podstrana s gradskom vijećnicom i shopping centrom. Zemljište je trenutačno gusto obraslo, ali se svakako treba istaknuti predivni nasad maslina. Zemljište je kako sa sjeverne tako i s južne strane putem asfaltnih putova pristupačno. Potrebni priključci za struju i vodu se već nalaze na nekretnini. Nova lokalna kanalizacija prolazi izravno pokraj zemljišta, pa je tako prilkjučak neproblematičan. Zahvaljujući tlocrtu i dvjema pristupnim cestama zemljište vlasniku pruža moguć´-nost parceliranja ili prodaje dijelova zamljišta.

Lice Podstrane, okrenuto prema moru, proteže se ispod 533 metara visoke planine Perun, a prati je 6km duga i razvedena obala. Na blagim padinama prema moru obituju krošnje maslinovih stabala, suhozidi s vinogradima i vrtovima marelica. Ovaj šareni mozaik nadopunjuju druga mediteranska bilja poput žute kleke.
Blizina Splita (8km) kao i dobra prometna povezanost utječu na razvoj Podstrane u iznimno atraktivnu turističku destinaciju. Uz postojeću ponudu privatnih restorana, pansiona i hotela sa smještajnim kapaci-tetima na razini europskog standarda, mnogobrojne uvale s kristalno-bistrim i tirkiznoplavim morem te pješčanim i šljunčanim plažama pozivaju na neizmjeran užitak u kupanju.

 

Kontakt: VIVERE OTIUM d.o.o.
Upit za nekretninu: Zemljište, PODSTRANA, 2000m2, 220,000 €
RECID: 132615

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
4 + 3 =
Način odgovora:
CIO Split
Skipy