HRENGEITRU
Suche nach Alphabet:

AnnaD

Verkäuferliste
Verkäufer:

AnnaD

Auflisting immobilien
Telefon 1: 00000000000
E-mail: istria.land@gmail.com
Web: http://
Fremdsprachen: engleski, talijanski
RSS:
Atraktivno gradjevinsko zemljište (2 parcele: 2014 m2 vrt + 1683 m2 maslinjak Tot 3697 m2 ) smješteno u Vlakovu, tipičnom mirnom istarskom naselju a svega 2km udaljenosti od mora. Unutar zemljista nalazi se i stoljetni maslinjak uz neobradjeni vinograd koji znatno obogacuju teren. Obje parcele su pravokutnog oblika a namijenjene su za izgradnju privatnih kuca ili vila s bazenima domacih/stranih investitora. Nedaleko od zemljista nalazi se niz novoizgradjenih luksuznih vila domacih I stranih investitora.

Zbog izvrsne lokacije i prigodne mediteranske klime zemljiste je okruzeno bujnom vegetacijom I to stoljetnom hrastovom sumom i mediteranskim raslinjem. Tereni imaju asfaltni prilaz do glavne ceste koja vodi do Labina a u neposrednoj blizini nalaze se priključci za vodu, struju i telefon. Nedaleko od zemljista nalazi se Autokamp Tunarica - pravo mjesto za ljubitelje prirode. Kao prirodna uvala, zaštićena od svih vjetrova idealna je kao sidriste manjih plovila a smjestena je na mirnoj lokaciji koja završava puntom Ubas. Fotografije su snimljene na terenu. Uredno vlasništvo - jedan vlasnik.

Udaljenosti: Labin 12 km, Rabac 17km, Zračna luka Pula 50 km, Tunel Učka 46 km. Cijena 60 €/m2. Za daljnji upit molimo inbox, hvala. email: istria.land@gmail.com


Es gibt leider keine Immobilie dieser Art
Dodajte nekretninu
Nekretnine AP1
Energetsko certificiranje