HRENGEITRU
Alphabet search:

EMPIRE real estate

Contact info
Agent name:

EMPIRE real estate

List agent properties
Contact person: Vilijam Mendiković
Address: Partizanska 14
City: Poreč
Postal code: 52440
Phone 1: 0038598549156
E-mail: info@empire.hr
Web: http://empire.hr
Foreign languages: njemački, talijanski, engleski
RSS:
Prestavljamo Vam „EMPIRE", agenciju za posredovanje u prometu nekretnina koju vodi Vilijam Mendiković.

Vilijam je nakon dugogodišnjeg rada u različitim okruženjima (bankarskom sektoru, turističkim agencijama i agencijama za prodaju nekretnina) odlučio se, za dinamičan i kreativan posao te je osnovao svoju agenciju za posredovanje u prometu nekretnina koja djeluje na području zapadne Istre.

Vesele ga novi klijenti i poznanstva, pretraživanje nekretnina, a najviše Istarske starine koje ocrtavaju tradiciju našega kraja. Njegove omiljene nekretnine su uz samo more, i sa pogledom na more. Kako bi svoje znanje i vještine redovito nadograđivao te bio blisko upoznati sa Zakonima vezanima za poslovanje s nekretninama, sudjeluje na mnogim seminarima, tečajevima i radionicama.

Smatra kako su nekretnine vrlo izazovno područje, zbog toga klijentima želi pružiti ruku, poglavito s obzirom na to da su i kupnja i prodaja nekretnina vrlo značajni životni koraci. U želji pružanja kvalitetne pravne usluge kao posrednika u prometu nekretnina, usko surađuje s odvjetničkim uredom specijaliziranim za imovinsko-pravne odnose, jer pravna sigurnost klijenta je od izrazite važnosti.

Njegova je misija biti iskreni saveznik kupcima i prodavateljima nekretnina, koji posredovanjem osigurava najviše profesionalne standarde poslovanja.


Kod nas svaki kupac pronalazi svoju idealnu nekretninu!
 Agents: 

Vilijam Mendiković

E-mail: info@empire.hr
Foreign languages: njemački, talijanski, engleski
 Recently listed properties:  Houses Flats Land Business premises
Dodajte nekretninu