HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - VRBOSKA

REC ID: 560058

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - VRBOSKA

Cijena:

230,000 €

1,787,100 Kn

Mjesto: VRBOSKA
Površina: 117 m2
Broj soba: 5
Parkiralište: 74 m2
Pogled: na more
Okućnica: 213 m2
Broj kupaona: 3
Garaža: 0
Blizina transporta: -
Blizina plaže: +
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kuća sa pogledom i parkingom u Vrboskoj, otok Hvar

Kuća se nalazi se na kraju slijepe ulice i ima dodatnu pogodnost privatnog parkinga kao i lijepog Mediteranskog vrta. Prostire se na dvije etaže, a uređena je kao dva odvojena stana. Stan u prizemlju ima oko 62m²; u stan se ulazi prostranim hodnikom iz kojeg se ide u sve druge sobe. Ova etaža ima dvije spavaće sobe sa prostranim dnevnim boravkom/kuhinjom i balkonom. Gornji stan je nešto manji, ima oko 55m² a sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa ulazom na balkon, malom kuhinjom, prostranom spavaćom sobom sa unutarnjom kupaonicom/tušem i još jednom kupaonicom. Osim balkona stan ima i terasu odmah do ulaza sa ugodnim pogledom prema jugu.
Mjesto Vrboska, još se naziva i Mala Venecija radi dubokog kanala i više malih mostova kojima se prelazi sa jedne obale na drugu. Vrboska ima i nekoliko dobrih restorana, kafića, trgovinu i poštu. Mjesto krasi i više vrlo atraktivnih plaža, najpoznatija se zove Soline, koja je dijelom pješćana.
Susjedno naselje Jelsa nalazi se na svega par kilometara ugodne šetnje, ili vožnje biciklom od Vrboske. Iz Jelse svakodnevno ide katamaran Jadrolinija kao jutarnja veza sa Splitom, a dotiče i zanimljivo mjesto Bol, na Braču. Osim katamarana, iz Jelse ide i hidroavion European Coastal Airlines, kojim se leti do splitskog aerodroma u roku od 15 minuta. Ta usluga traje cijelu godinu. Od Vrboske, 4km prema zapadu nalazi se u gradić Stari Grad. Iz tog drevnog grada idu trajekti Jadrolinija, koji voze tijekom cijele godine za Split, a ljeti je dodatno uvedena i noćna linija.
Ovo primorsko mjesto postaje to popularnije kako kupci sve više traže mirnije lokacije. Vrboska s e nalazi blizu dva veća mjesta Stari Grada i Jelse. Imamo nekoliko nekretnina u ponudi u Vrboskoj, a ova zadnja koju smo uzeli u prodaju ima prekrasan pogled prema moru, ACI Marini kao i prema brežuljcima sa druge strane uvale.

Ako želite vidjeti druge nekretnine koje imamo u ponudi u Vrboskoj, molim pogledajte našu stranicu

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Kuća, VRBOSKA, 117m2, 230,000 €
RECID: 560058

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
6 + 5 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis